Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (3)Реферативна база даних (22)
Пошуковий запит: (<.>U=Л962$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 44
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
ВА852302

Делаем консервы из мяса и рыбы [Текст]. - Харьков : КСД, 2021. - 317, [2] с. - 3000 прим. - ISBN 978-617-12-9093-8

Рубрикатор НБУВ:
 Л962 
 Л964 
УДК:
 664.9 
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
СТ2359
ДСТУ 4443:2005

Консерви із мяса птиці та субпродуктів. Технічні умови [Текст] / розроб. Н. Усатенко [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІІІ, 15 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Усатенко, Н (розроб.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
СТ4772
ДСТУ 7054:2009

Консерви іх м'яса птиці фаршеві. Загальні технічні умови [Текст]. - Чинний від 2010-04-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2010. - III, 15 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
СТ4892
ДСТУ 7049:2009

Консерви м'ясні субпродуктові. Загальні технічні умови [Текст]. - На заміну РСТ УРСР 1416-86 (у частині субпродуктових консервів) ; Чинний від 2010-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2010. - III, 11 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
СТ2758
ДСТУ 4606:2006

Консерви м'ясні фаршеві. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. О. Старчевой [та ін.]. - Вид. офіц. - Зі скасуванням в Україні ГОСТ 12186-77, ГОСТ 12187-66, ГОСТ 12296-66, ГОСТ 12297-66; Чинний від 01.07.2007. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 12 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 11-12

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Старчевой, О (розроб.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
СТ7625
ДСТУ 7682:2015

Консерви м'ясні. Гуляші. Загальні технічні умови [Текст]. - Чинний від 2016-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2015. - III, 11 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 10-11.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
СТ7626
ДСТУ 7681:2015

Консерви м'ясні. М'ясо птиці у власному соку. Загальні технічні умови [Текст]. - Чинний від 2016-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2015. - III, 13 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 12-13.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
СТ4878
ДСТУ 7050:2009

Консерви м'ясні. Паштети печінкові. Загальні технічні умови [Текст]. - Чинний від 2010-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2010. - III, 11 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
СТ6918
ДСТУ 7352:2013

Консерви м'ясні. Паштети. Загальні технічні умови [Текст]. - Чинний від 2014-01-01. - К. : Мінекономрозвитку України, 2013. - III, 11 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 10-11.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
СТ6917
ДСТУ 7351:2013

Консерви м'ясні. Сальтисони. Загальні технічні умови [Текст]. - Чинний від 2014-01-01. - К. : Мінекономрозвитку України, 2013. - III, 11 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
СТ2303
ДСТУ 4449:2005

Консерви м'ясні. Сніданки м'ясні. Технічні умови [Текст] / розроб. О. Старчевой [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІІІ, 12 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Старчевой, О. (розроб.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
СТ8787
ДСТУ 8127:2015

Консерви м'ясні. Язики. Загальні технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - III, 10 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 10

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
СТ4833
ДСТУ 7048:2009

Консерви м'ясо-рослинні та кров'яні. Загальні технічні умови [Текст]. - Чинний від 2010-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2010. - III, 12 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

14.
СТ4846
ДСТУ 6043:2008

Консерви м'ясо-рослинні. Каші з м'ясом та субпродуктами птиці. Загальні технічні умови [Текст]. - Чинний від 2010-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2010. - III, 12 с. : табл. - (Національний стандарт)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

15.
СТ2876
ДСТУ 4607:2006

Консерви м'ясорослинні [Текст] ; Каші з м'ясом. Загальні технічні умови / розроб. О. Костюк [та ін.] ; . - Вид. офіц. - Зі скасуванням в Україні ГОСТ 8286-90; Чинний від 01.07.2007. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 11 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 10-11

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Костюк, О (розроб.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

16.
СТ2374
ДСТУ 4451:2005

Консерви мясні шинкові. Технічні умови [Текст] / розроб. О. Костюк [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІІІ, 12 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Костюк, О (розроб.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

17.
СТ2375
ДСТУ 4450:2005

Консерви мясні. Мясо тушковане; Технічні умови [Текст] / розроб. Л. Войцехівська [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІІІ, 11 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Войцехівська, Л (розроб.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

18.
ВА811821
Константинов, Максим Алексеевич.
Лучшие рецепты консервированных салатов и закусок [Текст] / Максим Константинов. - Харьков : Виват, 2017. - 220, [1] с. - (Полезная книга). - 4700 прим. - ISBN 978-617-690-855-5. - ISBN 978-617-7151-24-0 (серия)
На обкл. авт. не зазнач.

Рубрикатор НБУВ:
 Л962 
УДК:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

19.
ВА840035
Крижова, Юлія Петрівна.
М'ясні консерви у профілактиці накопичення радіонуклідів [Текст] : монографія / Ю. П. Крижова, В. Н. Корзун ; Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України, ДУ "Ін-т громад. здоров'я ім. О. М. Марзєєва НАМН України". - Київ : Компринт, 2020. - 143 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 117-139. - 300 прим. - ISBN 978-966-929-951-2
З дарчим написом від авт.

Рубрикатор НБУВ:
 Л962 
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Корзун, Віталій Наумович; Національний університет біоресурсів і природокористування України (Київ)Національна академія медичних наук України (Київ); Інститут громадського здоров'я імені О. М. Марзєєва (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

20.
РА324853
Федишин, Тарас Ярославович.
Оптимізація ветеринарно-санітарної експертизи в стерилізації м'ясних консервів [Текст] : автореф. дис... канд. вет. наук: 16.00.09 / Федишин Тарас Ярославович ; Львівська держ. академія ветеринарної медицини ім. С.З.Гжицького. - Л., 2003. - 19 с.: рис.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Львівська державна академія ветеринарної медицини імені С. З. Гжицького

Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського