Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>U=Л910$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 101
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | ІВ228668 Petrova, Zhanna Oleksandrivna. Energy-saving Heat Technologies for Obtaining Soy Based Plant Powders [Text] : [monograph] / Zh. O. Petrova, Yu. F. Sniezhkin, K. S. Slobodianiuk ; [Nat. Acad. of Sciences of Ukraine, Inst. of Engineering Thermophysics]. - Kyiv : Akademperiodyka, 2021. - 94, [1] p. : fig., tab. - (Project "Ukrainian scientific book in a foreign language"). - Бібліогр.: с. 86-95. - 150 copies прим. - ISBN 978-966-360-434-3 Парал. тит. арк. укр.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Sniezhkin, Yurii Fedorovych; Снєжкін, Юрій Федорович; Slobodianiuk, Kateryna Serhiivna; Слободянюк, Катерина Сергіївна; Петрова, Жанна Олександрівна; National Academy of Sciences of Ukraine (Kyiv); Institute of Engineering Thermophysics (Kyiv)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. | ІВ196924 Witrowa-Rajchert, Dorota. Rehydracja jako wskaźnik zmian zachodzących w tkance roślinnej w czasie suszenia [Text] / D. Witrowa-Rajchert. - Warszawa : Fundacja "Rozwój SGGW, 1999. - 81 s.: rys. - Бібліогр.: S.: 73-80. - ISBN 83-87660-95-7Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
| 3. | ІВ216117 Ζάμβαλντ, Ακίμ. Αποξηραινω και συντηρω μόνος μου [Text] = Apoxeraino kai syntero monos moy/Akim Zambalnt (gre) : φρούτα, λαχανικά, βότανα, καρποί και μανιτάρια / Ακίμ Ζάμβαλντ. - [Αθήνα] : ΤΟ ΒΗΕΜΑ, 2012. - 128 σ. : εικ. - (Μικρά πρακτικά). - ISBN 978-960-503-152-7Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 4. | ВА816190 Жеплінська, Марія Михайлівна. Інтенсифікація процесу сушіння овочів [Текст] : монографія / М. М. Жеплінська. - Київ : Компринт, 2017. - 162 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 150-157. - 300 прим. - ISBN 978-966-928-480-8Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 5. | РА353327 Бахмутян, Наталя Віталіївна. Інтенсифікація процесу сушіння фруктово-ягідної сировини в завислому шарі [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Бахмутян Наталя Віталіївна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2007. - 18 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 6. | РА379502 Турчина, Тетяна Яківна. Інтенсифікація тепловологопереносу при розпилювальному сушінні термопластичних матеріалів з рослинної сировини [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.14.06 / Турчина Тетяна Яківна ; НАН України, Ін-т техн. теплофізики. - К., 2011. - 26 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національна академія наук України; Інститут технічної теплофізики (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 7. | ДС127379 Турчина, Тетяна Яківна. Інтенсифікація тепловологопереносу при розпилювальному сушінні термопластичних матеріалів з рослинної сировини [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.14.06 / Турчина Тетяна Яківна ; Нац. акад. наук України, Ін-т техн. теплофізики. - К., 2011. - 245 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 163-178.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національна академія наук України; Інститут технічної теплофізики (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 8. | ВА609494 Бочкарев, Виктор Владимирович. Биохимические методы консервирования [Текст] : лекция / В. В. Бочкарев ; Приморская гос. сельскохозяйственная академия. - Уссурийск : ПГСХА, 2000. - 52 с.: рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Приморская гос. сельскохозяйственная академия
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 9. | СТ4300 ДСТУ 4899:2007 Варення. Загальні технічні умови [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2009-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 16 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 10. | РА424988 Дмитренко, Наталія Віталіївна. Вплив стану води на теплофізичні властивості та процес сушіння рослинної сировини [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.14.06 / Дмитренко Наталія Віталіївна ; НАН України, Ін-т техн. теплофізики. - Київ, 2016. - 23 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національна академія наук України; Інститут технічної теплофізики (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 11. | ДС47289 Широкий, Д.А.. Гигротермические свойства сушеной плодоовощной продукции [Текст] : дис...канд. техн. наук: 05.14.05 / Широкий Д.А. ; Одесская академия холода. - О., 1994. - 221 л.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одесская академия холода
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 12. | СТ4306 ДСТУ 4900:2007 Джеми. Загальні технічні умови [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2009-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 15 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 13. | РА382625 Жданов, Іван В'ячеславович. Дослідження сушіння рослинної сировини у відцентровому псевдозрідженому шарі [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Жданов Іван В'ячеславович ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. - Донецьк, 2011. - 18 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 14. | ДС128238 Жданов, Іван В'ячеславович. Дослідження сушіння рослинної сировини у відцентровому псевдозрідженому шарі [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Жданов Іван В'ячеславович ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк, 2011. - 180, [23] арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 154-179.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 15. | ВА806003 Снєжкін, Юрій Федорович. Енергоефективні теплотехнології виробництва функціональних харчових порошків [Текст] : монографія / Ю. Ф. Снєжкін, Ж. О. Петрова, В. М. Пазюк ; НАН України, Ін-т техн. теплофізики. - Вінниця : ВНАУ, 2016. - 456 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 430-456. - 300 прим. - ISBN 978-966-95981-1-0Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Петрова, Жанна Олександрівна; Пазюк, Вадим Михайлович; Національна академія наук України; Інститут технічної теплофізики (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 16. | ВС64365 Петрова, Жанна Олександрівна. Енергоефективні теплотехнології переробки функціональної сировини [Текст] : [монографія] / Ж. О. Петрова, Ю. Ф. Снєжкін ; НАН України, Ін-т техн. теплофізики. - Київ : Наукова думка, 2018. - 187, [1] с. : рис., табл. - (Проект "Наукова книга"). - Бібліогр.: с. 172-185. - 200 прим. - ISBN 978-966-00-1620-0Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Снєжкін, Юрій Федорович; Національна академія наук УкраїниІнститут технічної теплофізики (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд Універсальний підсобний фонд
| 17. | ВА786228 Одарченко, Андрій Миколайович. Заморожені напівфабрикати з овочевої сировини [Текст] : монографія / [А. М. Одарченко, Т. В. Карбівнича] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2013. - 194 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 149-161. - 20 прим. - ISBN 978-966-405-314-0 На тит. арк. авт. не зазнач.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Карбівнича, Тетяна Василівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 18. | ВА840639 Заморожені плодово-ягідні напівфабрикати: якість, ефективність, безпека [Текст] : монографія / А. І. Українець [та ін.] ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : Сталь, 2019. - 372 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - 300 прим. - ISBN 978-617-676-150-1 135-річчю Нац. ун-ту харч. технологій присвяч.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Українець, Анатолій Іванович; Сімахіна, Галина Олександрівна; Науменко, Наталія Валентинівна; Камінська, Світлана Владиславівна; Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 19. | ВА665023 Орлова, Наталія Язепівна. Заморожені плодоовочеві продукти: проблеми формування асортименту та якості [Текст] / Н. Я. Орлова, С. О. Белінська ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К. : КНТЕУ, 2005. - 336 с.: рис., табл. - Бібліогр.: с. 321-335. - ISBN 966-629-172-ХРубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Белінська, Світлана Омелянівна; Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 20. | ВА667193 Одарченко, Дмитро Миколайович. Заморожування напівфабрикатів із овочевої сировини та їх товарознавчі властивості [Текст] : навч. посібник для студ. та аспірантів вищих навч. закл. / Д. М. Одарченко ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : [б.в.], 2005. - 360 с.: рис., табл. - Бібліогр.: с. 346-357. - ISBN 966-7885-28-3Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |
|
|