Пошуковий запит: (<.>U=Л910$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 101
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | ІВ228668 Petrova, Zhanna Oleksandrivna. Energy-saving Heat Technologies for Obtaining Soy Based Plant Powders [Text] : [monograph] / Zh. O. Petrova, Yu. F. Sniezhkin, K. S. Slobodianiuk ; [Nat. Acad. of Sciences of Ukraine, Inst. of Engineering Thermophysics]. - Kyiv : Akademperiodyka, 2021. - 94, [1] p. : fig., tab. - (Project "Ukrainian scientific book in a foreign language"). - Бібліогр.: с. 86-95. - 150 copies прим. - ISBN 978-966-360-434-3 Парал. тит. арк. укр.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Sniezhkin, Yurii Fedorovych; Снєжкін, Юрій Федорович; Slobodianiuk, Kateryna Serhiivna; Слободянюк, Катерина Сергіївна; Петрова, Жанна Олександрівна; National Academy of Sciences of Ukraine (Kyiv); Institute of Engineering Thermophysics (Kyiv)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | ІВ196924 Witrowa-Rajchert, Dorota. Rehydracja jako wskaźnik zmian zachodzących w tkance roślinnej w czasie suszenia [Text] / D. Witrowa-Rajchert. - Warszawa : Fundacja "Rozwój SGGW, 1999. - 81 s.: rys. - Бібліогр.: S.: 73-80. - ISBN 83-87660-95-7Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
|
3. | ІВ216117 Ζάμβαλντ, Ακίμ. Αποξηραινω και συντηρω μόνος μου [Text] = Apoxeraino kai syntero monos moy/Akim Zambalnt (gre) : φρούτα, λαχανικά, βότανα, καρποί και μανιτάρια / Ακίμ Ζάμβαλντ. - [Αθήνα] : ΤΟ ΒΗΕΜΑ, 2012. - 128 σ. : εικ. - (Μικρά πρακτικά). - ISBN 978-960-503-152-7Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | ВА747395 Білак, Слава Петрівна. Як зберегти і "заморозити" літо [Текст] : поради господиням / Слава Білак. - Ужгород : Карпати, 2010. - 72 с. : табл. - 500 прим. - ISBN 978-966-671-255-7Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | РА298874 Бандуренко, Галина Михайлівна. Розробка технології напівфабрикатів для безалкогольних напоїв і пюреподібних продуктів харчування з плодоовочевої сировини [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Бандуренко Галина Михайлівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1997. - 16 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | ДС57585 Бандуренко, Галина Михайлівна. Розробка технології напівфабрикатів для безалкогольних напоїв і пюреподібних продуктів харчування з плодоовочевої сировини [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Бандуренко Галина Михайлівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1997. - 219 л. - л. 159-210Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | ДС51205 Баранова, Наталья Валентиновна. Разработка технологии производства плодово- ягодных смесей из замороженного сырья [Текст] : дис... канд. с.-х. наук: 06.00.29 / Баранова Наталья Валентиновна ; Ин-т винограда и вина "Магарач". - Ялта, 1996. - 160 л.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: "Магарач", национальный институт винограда и вина (Ялта)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | РА292715 Баранова, Наталья Валентиновна. Разработка технологии производства плодово- ягодных смесей из замороженного сырья [Текст] : автореф. дис... канд. с.- х. наук: 06.00.29 / Баранова Наталья Валентиновна ; УААН, Ин-т винограда и вина "Магарач". - Ялта, 1996. - 24 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Украинская академия аграрных наук (Киев); "Магарач", национальный институт винограда и вина (Ялта)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | ДС104246 Бахмутян, Наталья Витальевна. Интенсификация процесса сушки фруктово-ягодного сырья во взвешенном слое [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Бахмутян Наталья Витальевна ; Одесская национальная академия пищевых технологий. - О., 2007. - 173 л. - Библиогр.: л. 124-133Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одесская национальная академия пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. | РА353327 Бахмутян, Наталя Віталіївна. Інтенсифікація процесу сушіння фруктово-ягідної сировини в завислому шарі [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Бахмутян Наталя Віталіївна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2007. - 18 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. | РА377600 Белінська, Світлана Омельянівна. Управління безпечністю та якістю швидкозамороженої плодоовочевої продукції [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.15 / Белінська Світлана Омельянівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К., 2010. - 37 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. | ДС122726 Белінська, Світлана Омельянівна. Управління безпечністю та якістю швидкозамороженої плодоовочевої продукції [Текст] : дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.15 / Белінська Світлана Омельянівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К., 2010. - 472 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 420-472.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. | РА310059 Белінська, Світлана Омелянівна. Товарознавча характеристика нових видів заморожених гарбузових овочів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Белінська Світлана Омелянівна ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 2000. - 22 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський державний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. | ДС65517 Белінська, Світлана Омелянівна. Товарознавча характеристика нових видів заморожених гарбузових овочів [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Белінська Світлана Омелянівна ; Київський держ. торговельно-економічний ун-т. - К., 2000. - 258 арк.: рис. - арк. 164-184.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський державний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
15. | ДС123005 Бочарова, Оксана Владимировна. Научное обоснование методологии формирования и контроля качества дисперсных систем продуктов переработки плодов и овощей [Текст] : дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.15 / Бочарова Оксана Владимировна ; Одес. нац. акад. пищевых технологий. - О., 2010. - 345 л. : рис. - Бібліогр.: арк. 264-290.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одесская национальная академия пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
16. | РА375926 Бочарова, Оксана Володимирівна. Наукове обґрунтування методології формування та контролю якості дисперсних систем продуктів перероблення плодів та овочів [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.15 / Бочарова Оксана Володимирівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К., 2010. - 38 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
17. | ВА609494 Бочкарев, Виктор Владимирович. Биохимические методы консервирования [Текст] : лекция / В. В. Бочкарев ; Приморская гос. сельскохозяйственная академия. - Уссурийск : ПГСХА, 2000. - 52 с.: рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Приморская гос. сельскохозяйственная академия
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
18. | СТ4300 ДСТУ 4899:2007 Варення. Загальні технічні умови [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2009-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 16 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
19. | ВА572523 Горшков, Владимир Павлович. Поваренная соль: знакомая незнакомка [Текст] / В. П. Горшков, Ф. А. Милославский. - Дніпропетровськ : Вид-во ДДУ, 1996. - 108 с. - ISBN 5-86400-361-1Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Милославский, Феликс Аркадьевич
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
20. | ВА650748 Давыдова, В. Р.. Консервы в общественном питании [Текст] : учеб. пособие для студ. спец. 7.091711 "Технология питания" дневного и заочного форм обучения / В. Р. Давыдова ; Донецкий гос. ун-т экономики и торговли им. М.И.Туган-Барановского. - Донецк : ДонГУЭТ, 2003. - 135 с. - Библиогр.: с.133-134. Авт. указ. на обор. тит. л.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Донецкий государственный университет экономики и торговли имени М. И. Туган-Барановского
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |