Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (14)Реферативна база даних (139)
Пошуковий запит: (<.>U=Л910$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 101
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
ІВ228668
Petrova, Zhanna Oleksandrivna.
Energy-saving Heat Technologies for Obtaining Soy Based Plant Powders [Text] : [monograph] / Zh. O. Petrova, Yu. F. Sniezhkin, K. S. Slobodianiuk ; [Nat. Acad. of Sciences of Ukraine, Inst. of Engineering Thermophysics]. - Kyiv : Akademperiodyka, 2021. - 94, [1] p. : fig., tab. - (Project "Ukrainian scientific book in a foreign language"). - Бібліогр.: с. 86-95. - 150 copies прим. - ISBN 978-966-360-434-3
Парал. тит. арк. укр.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Sniezhkin, Yurii Fedorovych; Снєжкін, Юрій Федорович; Slobodianiuk, Kateryna Serhiivna; Слободянюк, Катерина Сергіївна; Петрова, Жанна Олександрівна; National Academy of Sciences of Ukraine (Kyiv); Institute of Engineering Thermophysics (Kyiv)

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ІВ196924
Witrowa-Rajchert, Dorota.
Rehydracja jako wskaźnik zmian zachodzących w tkance roślinnej w czasie suszenia [Text] / D. Witrowa-Rajchert. - Warszawa : Fundacja "Rozwój SGGW, 1999. - 81 s.: rys. - Бібліогр.: S.: 73-80. - ISBN 83-87660-95-7

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :

3.
ІВ216117
Ζάμβαλντ, Ακίμ.
Αποξηραινω και συντηρω μόνος μου [Text] = Apoxeraino kai syntero monos moy/Akim Zambalnt (gre) : φρούτα, λαχανικά, βότανα, καρποί και μανιτάρια / Ακίμ Ζάμβαλντ. - [Αθήνα] : ΤΟ ΒΗΕΜΑ, 2012. - 128 σ. : εικ. - (Μικρά πρακτικά). - ISBN 978-960-503-152-7

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
ВА747395
Білак, Слава Петрівна.
Як зберегти і "заморозити" літо [Текст] : поради господиням / Слава Білак. - Ужгород : Карпати, 2010. - 72 с. : табл. - 500 прим. - ISBN 978-966-671-255-7

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
РА298874
Бандуренко, Галина Михайлівна.
Розробка технології напівфабрикатів для безалкогольних напоїв і пюреподібних продуктів харчування з плодоовочевої сировини [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Бандуренко Галина Михайлівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1997. - 16 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
ДС57585
Бандуренко, Галина Михайлівна.
Розробка технології напівфабрикатів для безалкогольних напоїв і пюреподібних продуктів харчування з плодоовочевої сировини [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Бандуренко Галина Михайлівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1997. - 219 л. - л. 159-210

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
ДС51205
Баранова, Наталья Валентиновна.
Разработка технологии производства плодово- ягодных смесей из замороженного сырья [Текст] : дис... канд. с.-х. наук: 06.00.29 / Баранова Наталья Валентиновна ; Ин-т винограда и вина "Магарач". - Ялта, 1996. - 160 л.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
"Магарач", национальный институт винограда и вина (Ялта)

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
РА292715
Баранова, Наталья Валентиновна.
Разработка технологии производства плодово- ягодных смесей из замороженного сырья [Текст] : автореф. дис... канд. с.- х. наук: 06.00.29 / Баранова Наталья Валентиновна ; УААН, Ин-т винограда и вина "Магарач". - Ялта, 1996. - 24 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Украинская академия аграрных наук (Киев); "Магарач", национальный институт винограда и вина (Ялта)

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
ДС104246
Бахмутян, Наталья Витальевна.
Интенсификация процесса сушки фруктово-ягодного сырья во взвешенном слое [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Бахмутян Наталья Витальевна ; Одесская национальная академия пищевых технологий. - О., 2007. - 173 л. - Библиогр.: л. 124-133

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одесская национальная академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
РА353327
Бахмутян, Наталя Віталіївна.
Інтенсифікація процесу сушіння фруктово-ягідної сировини в завислому шарі [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Бахмутян Наталя Віталіївна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2007. - 18 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
РА377600
   Белінська, Світлана Омельянівна.
Управління безпечністю та якістю швидкозамороженої плодоовочевої продукції [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.15 / Белінська Світлана Омельянівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К., 2010. - 37 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
ДС122726
   Белінська, Світлана Омельянівна.
Управління безпечністю та якістю швидкозамороженої плодоовочевої продукції [Текст] : дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.15 / Белінська Світлана Омельянівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К., 2010. - 472 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 420-472.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
РА310059
Белінська, Світлана Омелянівна.
Товарознавча характеристика нових видів заморожених гарбузових овочів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Белінська Світлана Омелянівна ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 2000. - 22 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський державний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

14.
ДС65517
Белінська, Світлана Омелянівна.
Товарознавча характеристика нових видів заморожених гарбузових овочів [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Белінська Світлана Омелянівна ; Київський держ. торговельно-економічний ун-т. - К., 2000. - 258 арк.: рис. - арк. 164-184.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський державний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

15.
ДС123005
Бочарова, Оксана Владимировна.
Научное обоснование методологии формирования и контроля качества дисперсных систем продуктов переработки плодов и овощей [Текст] : дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.15 / Бочарова Оксана Владимировна ; Одес. нац. акад. пищевых технологий. - О., 2010. - 345 л. : рис. - Бібліогр.: арк. 264-290.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одесская национальная академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

16.
РА375926
   Бочарова, Оксана Володимирівна.
Наукове обґрунтування методології формування та контролю якості дисперсних систем продуктів перероблення плодів та овочів [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.15 / Бочарова Оксана Володимирівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К., 2010. - 38 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

17.
ВА609494
Бочкарев, Виктор Владимирович.
Биохимические методы консервирования [Текст] : лекция / В. В. Бочкарев ; Приморская гос. сельскохозяйственная академия. - Уссурийск : ПГСХА, 2000. - 52 с.: рис.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Приморская гос. сельскохозяйственная академия

Видання зберігається у :
Основний фонд

18.
СТ4300
ДСТУ 4899:2007

Варення. Загальні технічні умови [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2009-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 16 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

19.
ВА572523
Горшков, Владимир Павлович.
Поваренная соль: знакомая незнакомка [Текст] / В. П. Горшков, Ф. А. Милославский. - Дніпропетровськ : Вид-во ДДУ, 1996. - 108 с. - ISBN 5-86400-361-1

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Милославский, Феликс Аркадьевич

Видання зберігається у :
Основний фонд

20.
ВА650748
Давыдова, В. Р..
Консервы в общественном питании [Текст] : учеб. пособие для студ. спец. 7.091711 "Технология питания" дневного и заочного форм обучения / В. Р. Давыдова ; Донецкий гос. ун-т экономики и торговли им. М.И.Туган-Барановского. - Донецк : ДонГУЭТ, 2003. - 135 с. - Библиогр.: с.133-134.
Авт. указ. на обор. тит. л.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Донецкий государственный университет экономики и торговли имени М. И. Туган-Барановского

Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського