Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>U=Л865.2$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4
|
1. | ДС76632 Дідик, Інна Вікторівна. Вплив різних чинників на споживні властивості та збереженість крекерів [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Дідик Інна Вікторівна ; Львівська комерційна академія Укоопспілки. - К., 2003. - 277 арк. - арк. 140-161Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Львівська комерційна академія Укоопспілки
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. | РА323321 Дідик, Інна Вікторівна. Вплив різних чинників на споживні властивості та збереженість крекерів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Дідик Інна Вікторівна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2003. - 20 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. | ВА732056 Сирохман, Іван Васильович. Сучасні напрями поліпшення споживних властивостей жировмісних кондитерських виробів [Текст] : монографія / Сирохман І. В., Донцова І. В. ; Укоопспілка, Львів. комерц. акад. - Л. : Вид-во Львів. комерц. акад., 2010. - 319 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 287-317. - 500 прим. - ISBN 978-966-1537-78-0Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Донцова, Інна Вікторівна; УкоопспілкаЛьвівська комерційна академія
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 4. | СТ9095 ДСТУ 4429:2017 Галети. Загальні технічні умови [Текст]. - На заміну ДСТУ 4429:2005 ; Чинний від 2018-06-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2018. - III, 10 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 9.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|