Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (4)Реферативна база даних (68)
Пошуковий запит: (<.>U=Л848$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 51
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
РА291629
Білоконь, Тетяна Іванівна.
Розробка технолоії пектинового концентрату та консервованих продуктів на його основі [Текст] : автореф.дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Білоконь Тетяна Іванівна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1995. - 24 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л848 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська державна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
РА289626
Гааг, Ольга Сергіївна.
Інтенсифікація процесів вилучення пектинових речовин з бурякової тканини [Текст] : автореф. дис...канд. техн. наук: 05.18.12 / Гааг Ольга Сергіївна ; Український ун-т харчових технологій. - К., 1995. - 28 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:
 Жом 


Дод. точки доступу:
Український університет харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
РА295196
Куянов, Юрій Юрійович.
Гідроліз пектинових речовин із яблучної сировини з використанням НВЧ-енергії [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Куянов Юрій Юрійович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1996. - 21 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
РА292930
Нелина, Валентина Владимировна.
Разработка и совершенствование технологий пектина и пектинопродуктов [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.05 / Нелина Валентина Владимировна ; Украинский гос. ун-т пищевых технологий. - К., 1996. - 49 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л848 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Украинский гос. университет пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
РА298689
Свінціцька, Анна Іванівна.
Розробка способу очищення пектинового екстракту з бурякового жому за допомогою іонообмінних смол [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Свінціцька Анна Іванівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1997. - 20 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
РА308919
Абдусамиев, Фазлидин Таджидинович.
Гидролиз протопектина корзинки подсолнечника под действием кислотно- солевой системы [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 02.00.04 / Абдусамиев Фазлидин Таджидинович. - Душанбе, 2000. - 23 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л848 
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
РА309565
Семакова, Марина Віталіївна.
Розробка технології одержання яблучного пектину із застосуванням ферментних препаратів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Семакова Марина Віталіївна ; УААН, Ін-т винограду і вина "Магарач". - Ялта, 2000. - 18 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л848 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Українська академія аграрних наук (Київ); "Магарач", національний інститут винограду і вина (Ялта)

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
РА315759
Богданов, Єгор Серафимович.
Удосконалення технології отримання пектину і пектинопродуктів з свіжої пектиновмісної сировини [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Богданов Єгор Серафимович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2001. - 21 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л848 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
РА319623
Гнатенко, Микола Андрійович.
Розробка технології пектинових екстратів та способу їх сушіння [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Гнатенко Микола Андрійович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2002. - 23 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л848 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
РА325842
Мкртчян, Татьяна Александровна.
Некоторые аспекты биохимии созревания, технологии хранения плодов и исследование возможности производства пектина из местного сырья [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.01 / Мкртчян Татьяна Александровна ; Научно-производственное и проектное гос. акционерное общество закрытого типа "Парен". - Ереван, 2003. - 34 с.: рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
 Л848 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Научно-производственное и проектное гос. акционерное общество закрытого типа "Парен"

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
РА326272
Москалюк, Інна Вікторівна.
Комплексна переробка яблук в консервовані продукти [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Москалюк Інна Вікторівна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 2003. - 15 с7: рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
 Л848 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська державна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
РА331149
Шапар, Раїса Олексіївна.
Інтенсифікація процесів сушіння рослинних пектиновмісних матеріалів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.14.06 / Шапар Раїса Олексіївна ; НАН України, Ін-т техн. теплофізики. - К., 2004. - 23 с.: рис.

Рубрикатор НБУВ:
 Л848 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національна академія наук України; Інститут технічної теплофізики (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
РА330734
Тешаев, Хуршед Икромович.
Поведение низкометилированных пектинов в растворе и изучение их гелеобразующих свойств с ионами поливалентных металлов [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 02.00.04 / Тешаев Хуршед Икромович. - Душанбе, 2004. - 21 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

14.
РА376378
Рахматов, Баходур Сайдалиевич.
Композиционная неоднородность пектиновых веществ [Текст] : автореф. дис. ... канд. хим. наук : 02.00.04 / Рахматов Баходур Сайдалиевич. - Душанбе, 2010. - 24 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

15.
РА375387
Берник, Ірина Миколаївна.
Ультразвукова кавітаційна технологія вилучення пектину з рослинної сировини та обладнання для її реалізації [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.17.08 / Берник Ірина Миколаївна ; Нац. техн. ун-т України "Київ. політехн. ін-т". - К., 2010. - 20 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
 Л848 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
"Київський політехнічний інститут", національний технічний університет України

Видання зберігається у :
Основний фонд

16.
РА394078
Кушнір, Олена Володимирівна.
Розроблення ефективної технології пектину із коренеплодів цукрових буряків [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Кушнір Олена Володимирівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2012. - 21 с.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

17.
РА402528
Ліганенко, Маргарита Геннадіївна.
Розробка технологій функціональних консервованих інгредієнтів з яблучних вичавок [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.13 / Ліганенко Маргарита Геннадіївна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2013. - 20 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

18.
РА400180
Гузенко, Василь Володимирович.
Удосконалення процесу виробництва пектинового концентрату та його апаратурне оформлення [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Гузенко Василь Володимирович ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2013. - 21 с. : рис.

Рубрикатор НБУВ:
 Л97-5 
УДК:
 664.29 
 667.87 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

19.
РА396178
Зотова, Ірина Олександрівна.
Використання високого тиску для обробки яблучних вичавок з метою інтенсифікації процесу вилучення пектину [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Зотова Ірина Олександрівна ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк, 2013. - 21 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського

Видання зберігається у :
Основний фонд

20.
РА419890
Махкамов, Хилолиддин Кахрамонович.
Распад протопектина корзинки подсолнечника в потоке гидролизующего раствора [Текст] : автореф. дис. ... канд. хим. наук : 02.00.04 / Махкамов Хилолиддин Кахрамонович. - Душанбе, 2015. - 22 с. : табл., рис.

Рубрикатор НБУВ:
 Л848 
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського