Пошуковий запит: (<.>U=Л848$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 51
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | РА291629 Білоконь, Тетяна Іванівна. Розробка технолоії пектинового концентрату та консервованих продуктів на його основі [Текст] : автореф.дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Білоконь Тетяна Іванівна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1995. - 24 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська державна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | РА289626 Гааг, Ольга Сергіївна. Інтенсифікація процесів вилучення пектинових речовин з бурякової тканини [Текст] : автореф. дис...канд. техн. наук: 05.18.12 / Гааг Ольга Сергіївна ; Український ун-т харчових технологій. - К., 1995. - 28 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | РА295196 Куянов, Юрій Юрійович. Гідроліз пектинових речовин із яблучної сировини з використанням НВЧ-енергії [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Куянов Юрій Юрійович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1996. - 21 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | РА292930 Нелина, Валентина Владимировна. Разработка и совершенствование технологий пектина и пектинопродуктов [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.05 / Нелина Валентина Владимировна ; Украинский гос. ун-т пищевых технологий. - К., 1996. - 49 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Украинский гос. университет пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | РА298689 Свінціцька, Анна Іванівна. Розробка способу очищення пектинового екстракту з бурякового жому за допомогою іонообмінних смол [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Свінціцька Анна Іванівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1997. - 20 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | РА308919 Абдусамиев, Фазлидин Таджидинович. Гидролиз протопектина корзинки подсолнечника под действием кислотно- солевой системы [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 02.00.04 / Абдусамиев Фазлидин Таджидинович. - Душанбе, 2000. - 23 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | РА309565 Семакова, Марина Віталіївна. Розробка технології одержання яблучного пектину із застосуванням ферментних препаратів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Семакова Марина Віталіївна ; УААН, Ін-т винограду і вина "Магарач". - Ялта, 2000. - 18 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Українська академія аграрних наук (Київ); "Магарач", національний інститут винограду і вина (Ялта)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | РА315759 Богданов, Єгор Серафимович. Удосконалення технології отримання пектину і пектинопродуктів з свіжої пектиновмісної сировини [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Богданов Єгор Серафимович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2001. - 21 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | РА319623 Гнатенко, Микола Андрійович. Розробка технології пектинових екстратів та способу їх сушіння [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Гнатенко Микола Андрійович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2002. - 23 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. | РА325842 Мкртчян, Татьяна Александровна. Некоторые аспекты биохимии созревания, технологии хранения плодов и исследование возможности производства пектина из местного сырья [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.01 / Мкртчян Татьяна Александровна ; Научно-производственное и проектное гос. акционерное общество закрытого типа "Парен". - Ереван, 2003. - 34 с.: рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Научно-производственное и проектное гос. акционерное общество закрытого типа "Парен"
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. | РА326272 Москалюк, Інна Вікторівна. Комплексна переробка яблук в консервовані продукти [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Москалюк Інна Вікторівна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 2003. - 15 с7: рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська державна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. | РА331149 Шапар, Раїса Олексіївна. Інтенсифікація процесів сушіння рослинних пектиновмісних матеріалів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.14.06 / Шапар Раїса Олексіївна ; НАН України, Ін-т техн. теплофізики. - К., 2004. - 23 с.: рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національна академія наук України; Інститут технічної теплофізики (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. | РА330734 Тешаев, Хуршед Икромович. Поведение низкометилированных пектинов в растворе и изучение их гелеобразующих свойств с ионами поливалентных металлов [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 02.00.04 / Тешаев Хуршед Икромович. - Душанбе, 2004. - 21 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. | РА376378 Рахматов, Баходур Сайдалиевич. Композиционная неоднородность пектиновых веществ [Текст] : автореф. дис. ... канд. хим. наук : 02.00.04 / Рахматов Баходур Сайдалиевич. - Душанбе, 2010. - 24 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
15. | РА375387 Берник, Ірина Миколаївна. Ультразвукова кавітаційна технологія вилучення пектину з рослинної сировини та обладнання для її реалізації [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.17.08 / Берник Ірина Миколаївна ; Нац. техн. ун-т України "Київ. політехн. ін-т". - К., 2010. - 20 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: "Київський політехнічний інститут", національний технічний університет України
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
16. | РА394078 Кушнір, Олена Володимирівна. Розроблення ефективної технології пектину із коренеплодів цукрових буряків [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Кушнір Олена Володимирівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2012. - 21 с.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
17. | РА402528 Ліганенко, Маргарита Геннадіївна. Розробка технологій функціональних консервованих інгредієнтів з яблучних вичавок [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.13 / Ліганенко Маргарита Геннадіївна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2013. - 20 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
18. | РА400180 Гузенко, Василь Володимирович. Удосконалення процесу виробництва пектинового концентрату та його апаратурне оформлення [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Гузенко Василь Володимирович ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2013. - 21 с. : рис.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
19. | РА396178 Зотова, Ірина Олександрівна. Використання високого тиску для обробки яблучних вичавок з метою інтенсифікації процесу вилучення пектину [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Зотова Ірина Олександрівна ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк, 2013. - 21 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
20. | РА419890 Махкамов, Хилолиддин Кахрамонович. Распад протопектина корзинки подсолнечника в потоке гидролизующего раствора [Текст] : автореф. дис. ... канд. хим. наук : 02.00.04 / Махкамов Хилолиддин Кахрамонович. - Душанбе, 2015. - 22 с. : табл., рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |