Пошуковий запит: (<.>U=Л840.3$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 52
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | ДС100697 Верхола, Леонид Арнольдович. Усовершенствование процесса тепловой обработки свекловичной стружки в диффузионных установках свеклосахарного производства [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Верхола Леонид Арнольдович ; Укр. НИИ сахар. пром-сти. - К., 2006. - 207 л. - Библиогр.: л. 130-147Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Украинский научно-исследовательский институт сахарной промышленности (Киев)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | РА349768 Паламарчук, Наталія Іванівна. Удосконалення технології вилучення цукрози з бурякової сировини [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Паламарчук Наталія Іванівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 20 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | ДС102462 Паламарчук, Наталія Іванівна. Удосконалення технології вилучення цукрози з бурякової сировини [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Паламарчук Наталія Іванівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 179 арк.: рис., табл. - арк. 137-149Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | РА354662 Чорна, Тетяна Миколаївна. Удосконалення технології вилучення сахарози з бурякової стружки із застосуванням полімерного біоцидного препарату [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Т.М.Чорна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 20 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | ДС107134 Чорна, Тетяна Миколаївна. Удосконалення технології вилучення сахарози з бурякової стружки із застосуванням полімерного біоцидного препарату [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Чорна Тетяна Миколаївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 228 арк. - арк. 142-166Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | РА303918 Цимбал, Анатолій Сергійович. Удосконалення способів підготовки бурякової сировини до процесу екстрагування цукру [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Цимбал Анатолій Сергійович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - Київ, 1999. - 20 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | ДС60129 Цимбал, Анатолій Сергійович. Удосконалення способів підготовки бурякової сировини до процесу екстрагування цукру [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Цимбал Анатолій Сергійович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1999. - 107 л.: рис. - л. 90-103Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | ДС77309 Салавор, Оксана Мирославівна. Удосконалення способів очищення транспортерно-мийної води та дезинфекції екстрактора з метою зменшення втрат цукрози від розкладання [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Салавор Оксана Мирославівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2003. - 221 арк. - арк. 142-155Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | РА323216 Салавор, Оксана Мирославівна. Удосконалення способів очищення транспортерно-мийної води та дезинфекції екстрактора з метою зменшення втрат цукрози від розкладання [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Салавор Оксана Мирославівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2003. - 20 с.: рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. | РА344176 Гусятинський, Микола Володимирович. Удосконалення дифузійно-пресової технології вилучення цукрози з бурякової стружки [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Гусятинський Микола Володимирович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 20 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. | ДС91791 Гусятинський, Микола Володимирович. Удосконалення дифузійно-пресової технології вилучення цукрози з бурякової стружки [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Гусятинський Микола Володимирович ; Український НДІ цукрової промисловості. - К., 2006. - 216 арк.: рис., табл. - арк. 135-147Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український НДІ цукрової промисловості
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. | ВС70088 Сідлецький, Віктор Михайлович. Технології конструювання сучасних автоматизованих систем (З прикладами для дифузійної станції цукрового заводу) [Текст] : монографія / Віктор Михайлович Сідлецький, Ігор Володимирович Ельперін ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : Ліра-К, 2022. - 179 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 139-154. - 300 прим. - ISBN 978-617-520-254-8Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Ельперін, Ігор Володимирович; Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
|
13. | ДС40637 Долинская, Инна Николаевна. Совершенствование процесса экстрагирования сахара путем электрообработки свекловичной стружки [Текст] : дис...канд.техн.наук:05.18.12 / Долинская Инна Николаевна ; КТИПП. - К., 1993. - 151 л. - Библиогр.:л.123-142Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: КТИПП
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. | РА320462 Буняк, Олег Андронікович. Системи контролю кінетики процесів седиментації та дифузії магнітооброблених суспензій цукрового виробництва [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.11.13 / Буняк Олег Андронікович ; Національний ун-т "Львівська політехніка". - Л., 2002. - 19 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет "Львівська політехніка" (Львів)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
15. | ДС76466 Буняк, Олег Андронікович. Системи контролю кінетики процесів седиментації та дифузії магнітооброблених суспензій цукрового виробництва [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.11.13 / Буняк Олег Андронікович ; Тернопільський держ. технічний ун-т ім. Івана Пулюя. - Т., 2002. - 140 арк. - арк. 119-129Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Тернопільський державний технічний університет імені Івана Пулюя
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
16. | РА449375 Коваль, Андрій Миколайович. Система автоматизованого керування дводвигунним електроприводом похилого дифузійного апарата [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.09.03 / Коваль Андрій Миколайович ; Вінниц. нац. техн. ун-т. - Вінниця, 2021. - 26 с. : табл., рис.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Вінницький національний технічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
17. | ДС121094 Ляшенко, Алексей Сергеевич. Синтез систем нейроуправления диффузионной установкой сахарного производства на основе радиально-базисных сетей [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.13.07 / Ляшенко Алексей Сергеевич ; Харьк. нац. ун-т радиоэлектроники. - Х., 2010. - 179 л. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 160-171.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харьковский национальный университет радиоэлектроники
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
18. | РА375313 Ляшенко, Олексій Сергійович. Синтез систем нейрокерування дифузійною установкою цукрового виробництва на основі радіально-базисних мереж [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.13.07 / Ляшенко Олексій Сергійович ; Харк. нац. ун-т радіоелектрон. - Х., 2010. - 20 с. : рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський національний університет радіоелектроніки
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
19. | ДС72577 Пісківець, Валентин Андрійович. Розроблення технології цукропродуктів із дифузійного соку [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Пісківець Валентин Андрійович ; Український НДІ цукрової промисловості. - К., 2001. - 189 арк. - арк. 127-139Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український НДІ цукрової промисловості
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
20. | РА316582 Пісківець, Валентин Андрійович. Розроблення технології цукропродуктів із дифузійного соку [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Пісківець Валентин Андрійович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2001. - 21 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |