![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
![Mozilla Firefox](../../ico/mf.png) |
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>A=Коротаєва Є$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 2
Представлено документи з 1 до 2
|
1. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА808839 Technology of manufacture of innovative fat-and-oil products of increased nutritional value [Text] : monograph / [Olga Neklesa etc.] ; Kharkiv state university of food technology and trade. - Kharkiv : Rohozhnikov A., 2016. - 90 p. : il. - Назва у вих. відом. : Технологія виробництва інноваційної олиєжирової продукції підвищенної харчової цінності. - Bibliogr.: p. 85-90. - 26 прим. - ISBN 978-617-7384-45-7Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Neklesa, Olga; Неклеса, Ольга Павлівна; Pyvovarov, Yevgeniy; Пивоваров, Євгеній Павлович; Korotayeva, Yevgeniya; Коротаєва, Євгенія Олександрівна; Stepankova, Galina; Степанкова, Галина В'ячеславівна; Kharkiv state university of food technology and trade
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА422640 Коротаєва, Євгенія Олександрівна. Технологія олії соняшникової капсульованої та її використання у складі салатів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Коротаєва Євгенія Олександрівна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2016. - 20 с. : рис.Рубрикатор НБУВ: Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|