Пошуковий запит: (<.>U=Л927$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 16
Представлено документи з 1 до 16
|
1. |
Усатенко Н.Ф. Дослідження конвективного підведення теплоти до ковбасних виробів та створення раціональної конструкції термоагрегату : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12. — К., 2000. — 18 с. — укp.
Рубрики:
|
2. |
Ткачова Д. Л. Індукція генних мутацій зразками копчених ковбасних виробів різних технологій виробництва : автореф. дис. ... канд. біол. наук : 03.00.15. — К., 2010. — 19 с. — укp.
Рубрики:
|
3. |
Некоз С.О. Підвищення ефективності роботи і довговічності різального комплекту м'ясорізальних вовчків : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12. — К., 2001. — 21 с. — укp.
Рубрики:
|
4. |
Поварова Подовження строків зберігання ковбасних виробів : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04. — О., 2007. — 18 с. — укp.
Рубрики:
|
5. |
Красногрудов Процес виробництва варених ковбас з використанням високого тиску : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12. — Донецьк, 2009. — 18 с. — укp.
Рубрики:
|
6. |
Король Ц.О. Розробка бактеріального препарату для ферментованих м'ясних продуктів : Автореф. дис... канд. техн. наук: 03.00.20. — К., 2007. — 21 с. — укp.
Рубрики:
|
7. |
Штонда О.А. Розробка технології ковбасних виробів з використанням гороху : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04. — К., 2004. — 18 с. — укp.
Рубрики:
|
8. |
Асауляк А. В. Розробка технології ковбасних виробів зі зниженим вмістом нітриту : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16. — О., 2010. — 20 с. — укp.
Рубрики:
|
9. |
Гарбуз Розробка технології м'ясних виробів з використанням зернових культур : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04. — О., 2007. — 14 с. — укp.
Рубрики:
|
10. |
Фабіянська І.В. Розробка технології препаратів лактобацил і їх використання для виготовлення сирокопчених ковбас : автореф. дис... канд. техн. наук: 03.00.20. — О., 2008. — 19 с. — укp.
Рубрики:
|
11. |
Кайнаш А.П. Технологія м'ясних продуктів з овочевими добавками : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — О., 2008. — 17 с. — укp.
Рубрики:
|
12. |
Пересічна С.М. Товарознавча оцінка кров'яних ковбас та м'ясних кулінарних виробів з використанням чорного харчового альбуміну : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15. — К., 2000. — 18 с. — укp.
Рубрики:
|
13. |
Мартинюк І.О. Удосконалення технології варених ковбасних виробів з використанням амаранту : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04. — К., 2007. — 21 с. — укp.
|
14. |
Лизова В. Ю. Удосконалення технології ферментованих ковбас з використанням поліфункціональної добавки : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16. — К., 2010. — 21 с. — укp.
Рубрики:
|
15. |
Онищенко В.М. Формування бар'єрних властивостей натуральних оболонок та товарознавча оцінка сардельок з їх використанням : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15. — Х., 2005. — 19 с. — укp.
Рубрики:
|
16. |
Холодова О. Ю. Формування споживних властивостей варених ковбасних виробів з використанням зернобобової сировини : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15. — Донецьк, 2011. — 19 с. — укp.
Рубрики:
|