Бази даних


Автореферати дисертацій - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=20081124042978<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1
   
Штонда О.А. 
Розробка технології ковбасних виробів з використанням гороху : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / О.А. Штонда ; Нац. ун-т харчових технологій. — К., 2004. — 18 с. — укp.

Науково обгрунтовано та розроблено технології виробництва домішок рослинного походження та комбінованих м'ясопродуктів, до складу яких вони входять. Запропоновано технологію виробництва горохового білкового концентрату та горохової білкової пасти, яка дозволяє отримати повноцінні харчові продукти. Встановлено залежності якісних показників варених ковбас заданого хімічного складу від застосування в їх рецептурі горохової білкової пасти. Розроблено та затверджено нормативну документацію та патентне супроводження на горохову білкову пасту та комбіновані варені ковбаси.

  Завантажити


Індекс рубрикатора НБУВ: Л927-3 +
Шифр НБУВ: РА329616


Рубрики:
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського