Бази даних


Автореферати дисертацій - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (715)Журнали та продовжувані видання (649)Реферативна база даних (816)
Пошуковий запит: (<.>U=Л95$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 66
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Бовкун Дослідження фізико-хімічних процесів плавлення і розробка технології пастоподібних плавлених сирів з використанням кисломолочного сиру : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04. — К., 2004. — 20 с. — укp.

Рубрики:
2.

Бондаренко Є.В. Формування споживних властивостей морозива для спортсменів : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15. — Донецьк, 2009. — 21 с. — укp.

Рубрики:
3.

Бондарчук З.В. Розробка технології твердого сиру з застосуванням заквасок мезофільних і термофільних лактобактерій : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16. — К., 2010. — 19 с. — укp.

Рубрики:
4.

Васильєва Н.І. Розробка технології функціонального молочного продукту, збагаченого біфідобактеріями, для дитячого харчування : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — К., 2008. — 20 с. — укp.

Рубрики:
5.

Ветров В.М. Технологія молочно-білкових напівфабрикатів зі сколотин для виробництва структурованої десертної продукції : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — Донецьк, 2007. — 18 с. — укp.

Рубрики:
6.

Ворощук B.Я. Гідродинамічні процеси обробки сиркових мас в роторно-вихровому емульсорі : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12. — К., 2010. — 21 с. — укp.

Рубрики:
7.

Гальченко К.С. Вплив заморожування і сублімаційного висушування на збереження молозива корів : Автореф. дис... канд. біол. наук: 03.00.19. — Х., 2003. — 20 с. — укp.

Рубрики:
8.

Ганзенко В.В. Розробка технології виробництва кормових продуктів з бобів сої : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01. — К., 2008. — 21 с. — укp.

Рубрики:
9.

Гончарова Д.М. Використання електрофізичних властивостей молока для визначення вмісту жиру та білка при первинній обробці молока на тваринницьких фермах і комплексах : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.20.02. — Мелітополь, 1999. — 16 с. — укp.

Рубрики:
10.

Гурський П.В. Технологія паст закусочних на основі сиру кисломолочного нежирного : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — Х., 2008. — 17 с. — укp.

Рубрики:
11.

Дідух Г.В. Розробка технології питних молочних напоїв геродієтичного призначення з подовженим терміном зберігання : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04. — О., 2007. — 18 с. — укp.
12.

Дідух Н.А. Наукові основи розробки технологій молочних продуктів функціонального призначення : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.16. — О., 2008. — 37 с. — укp.

Рубрики:
13.

Данчук Ю.І. Розробка технології молочно-соєвих продуктів подовженого терміну зберігання : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04. — О., 2006. — 20 с. — укp.

Рубрики:
14.

Жила В.І. Обгрунтування параметрів і режимів роботи електропастеризаторів молока на основі нагріву опором : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.20.02. — К., 2000. — 18 с. — укp.

Рубрики:
15.

Змієвський Ю.Г. Застосування електродіалізу і мембранної дистиляції в процесі переробки молочної сироватки : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12. — К., 2010. — 21 с. — укp.

Рубрики:
16.

Кійко В.В. Товарознавча оцінка молока, обробленого високим тиском : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15. — Донецьк, 2009. — 20 с. — укp.

Рубрики:
17.

Калініна Г.П. Удосконалення технології молочних напоїв на основі використання цикорію : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04. — К., 2007. — 18 с. — укp.

Рубрики:
18.

Капралюк О.В. Продуктивність, ефективність виробництва та якість молока кіз за різних типів доїльних установок : автореф. дис. ... канд. с.-г. наук : 06.02.04. — К., 2010. — 18 с. — укp.

Рубрики:
19.

Касьянова Н.О. Удосконалення технології кисломолочних десертів на основі сметани : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04. — К., 2006. — 22 с. — укp.

Рубрики:
20.

Коваленко Н.О. Розробка технології карамельного барвника із підсирної сироватки для виробництва молочних продуктів : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16. — О., 2010. — 19 с. — укp.

Рубрики:
...
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського