![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
![Mozilla Firefox](../../ico/mf.png) |
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>ID=20081124051717<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Калініна Г.П. Удосконалення технології молочних напоїв на основі використання цикорію : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Г.П. Калініна ; Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2007. — 18 с. — укp.Розроблено метод визначення індексу коагуляції білків, який характеризує термостійкість молока. Установлено, що даний індекс термостійкого молока не перевищує 12 %. Доведено доцільність проведення термізації, що вдосконалює первинну теплову обробку молока-сировини. Виявлено стабілізувальний ефект вмісту цикорію на білки молока внаслідок теплової обробки, що доведено результатами досліджень взаємодії вуглеводів цикорію з амінокислотами молока та фракційного складу білків молочно-цикорної суміші. З урахуванням функціонально-технологічних властивостей даної суміші розроблено рецептури й оптимізовано параметри технологічного процесу. Досліджено мікробіологічні показники готового продукту, за якими обгрунтовано та встановлено оптимальний режим проведення пастеризації та строк придатності молочного напою до споживання. Розроблено нормативну документацію на "Напій молочний з цикорієм". Завантажити
Індекс рубрикатора НБУВ: Л953 + Шифр НБУВ: РА352259
Рубрики:
|
|
|