Бази даних

Наукова електронна бібліотека - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (10)Реферативна база даних (100)Книжкові видання та компакт-диски (100)Журнали та продовжувані видання (61)
Пошуковий запит: (<.>U=Л958$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 3
Представлено документи з 1 до 3

   Тип видання:   довідник   
1.

Белова, Г. А.
Технология сыра [Електронний ресурс] : справочник / Г. А. Белова, И. П. Бузов, К. Д. Буткус ; под общ. ред. Г. Г. Шилера. - М. : Лёгкая и пищевая промышленность, 1984. - 312 с.

Рубрики:

  Повний текст доступний у читальних залах НБУВ


В книге изложены условия получения сыропригодного молока, его физико-химический состав и свойства. Приведены способы подготовки молока к переработке. Большое внимание уделено приготовлению бактериальных заквасок и препаратов. Приводятся оптимальные технологические параметры производства сыров. Проанализированы причины пороков сыра и приведены способы их предотвращения. Для специалистов молочной промышленности.



Кл.слова:
харчова технологія -- молочний продукт

   Тип видання:   методичний посібник   
2.

Эткер
Сыр [Електронний ресурс] / Эткер. - [Б. м. : б. в.], 2008. - 93 с.

Рубрики:

  Повний текст доступний у читальних залах НБУВ


Невозможно передать словами, как вкусен бутерброд с сыром. Но сыр не только приложение к хлебу. Скрытые в нем возможности раскрывает эта книга с остроумными рецептами варки и жарки: начните с возбуждающей аппетит легкой закуски, отдайте должное вкусному супчику, и закончите питательной пиццей. А чтобы дать Вам обзор огромной палитры сыров, мы рассказали о важнейших сортах и показали их на фото.



Кл.слова:
кулінарія -- рецепт -- бутерброд -- салат

   Тип видання:   науково-популярне видання   
3.
 


Dalby, Andrew.
Cheese [Electronic resource] : a global history / Andrew Dalby. - London : Reaktion Books, 2009. - 154 p
Переклад назви: Сир: глобальна історія

Рубрики:

  Повний текст доступний у читальних залах НБУВ


Take a slice of bread. It’s perfectly okay in and of itself. Maybe it has a nice, crisp crust or the scent of sourdough. But really, it’s kind of boring. Now melt some cheese on it—a sharp Vermont cheddar or a flavorful Swiss Gruyere. Mmm, delicious. Cheese—it’s the staple food, the accessory that makes everything better, from the hamburger to the ordinary sandwich to a bowl of macaroni. Despite its many uses and variations, there has never before been a global history of cheese, but here at last is a succinct, authoritative account, revealing how cheese was invented and where, when, and even why.



Кл.слова:
сир -- їжа -- історія
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського