Віртуальна довідка Тематичний інтернет-навігатор Наукова електронна бібліотека Автореферати дисертацій Реферативна база даних Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Формат представлення знайдених документів: | повний | стислий |
Пошуковий запит: (<.>K=ДОМІШКИ$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 3
Представлено документи з 1 до 3
|
| | Тип видання: навчальний посібник | | |
1. |
Сарафанова, Лариса Анатольевна. Применение пищевых добавок в индустрии напитков [Електронний ресурс] / Л. А. Сарафанова. - СПб. : Профессия, 2007. - 249 с.
Рубрики:
Повний текст доступний у читальних залах НБУВ
В книге автора "Энциклопедии пищевых добавок" описаны способы применения и рекомендации по использованию пищевых добавок в производстве крепких алкогольных напитков (водки, бренди, рома, виски), вин, слабоалкогольных напитков, включая сидр, безалкогольных напитков на ароматизаторах и экстрактах, в сокосодержащих безалкогольных напитках, соках, нектарах, а также в производстве пива. Книга предназначена технологам предприятий индустрии напитков, фирм-производителей пищевых добавок, а также может быть использована в учебном процессе профильных вузов.
Кл.слова: ароматизатор -- барвник -- Е-домішки
| | Тип видання: навчальний посібник | | |
2. |
Бусев, Алексей Иванович. Аналитическая химия золота [Електронний ресурс] / А. И. Бусев, В. М. Иванов ; Акад. наук СССР. - М. : Наука, 1973. - 264 с.. - (Серия "Аналитическая химия элементов")
Рубрики:
Повний текст доступний у читальних залах НБУВ
В книге рассматриваются химические свойства золота и его важнейших соединений. Приведены методы обнаружения золота, способы его отделения от мешающих ионов и концентрирования, а также химические, физико-химические и физические методы определения золота (включая разнообразные природные и промышленные объекты), рассмотрены способы определения примесей в золоте и его соединениях. Книга рассчитана на химиков-аналитиков научно-исследовательских институтов и заводских лабораторий, преподавателей, аспирантов и студентов вузов.
Кл.слова: золото -- іонізація -- домішки в золоті
| | Тип видання: навчальний посібник | | |
3. |
Калакура, М. М. Сучасні наукові напрями в харчуванні [Електронний ресурс] / М. М. Калакура, В. В. Ніколіна ; Відкритий міжнародний університет розвитку людини „Україна”. Інженерно-технологічний інститут. - К. : [б. в.], 2010. - 64 с.
Рубрики:
Повний текст доступний у читальних залах НБУВ
Століття, що почалося, має стати часом значних змін в науці про харчування та харчових технологіях. Процес удосконалення технології виробництва харчових продуктів є безперервним, так як вітчизняна та світова наука постійно відкриває все нові і нові властивості основних компонентів їжі та корегує їх роль у життєзабезпеченні людського організму. На підставі знань про склад сировини і готової продукції розробляються науково обґрунтовані технології та асортимент продукції з урахуванням їх призначення. Велика роль науки у розвитку виробництва харчових продуктів визначається результатами науково-дослідних та дослідно-конструкторських робіт, на основі яких створюються новітні технології. Метою курсу є забезпечення студентів знаннями у питаннях, пов’язаних із сучасними напрямками в харчуванні, принципами та засадами їх використання у харчуванні з метою збереження та покращення здоров’я населення України. Метою викладання дисципліни є отримання студентами теоретичних знань та навичок, які дадуть змогу їм орієнтуватися у великій кількості біологічно активних добавок, їх використанні у харчуванні, створені нової продукції, самостійно ставити та вирішувати наукові, виробничі завдання щодо її виробництва. Курс „Сучасні напрямки в харчуванні” базується на дисциплінах: „Технологія продукції громадського харчування”, „Основи наукових досліджень”, “Основи фізіології та гігієни харчування”, “Устаткування підприємств ресторанного господарства” тощо.
Кл.слова: здорове харчування -- харчові домішки -- дієтологія
| | |
|
|