Віртуальна довідка Тематичний інтернет-навігатор Наукова електронна бібліотека Автореферати дисертацій Реферативна база даних Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Формат представлення знайдених документів: | повний | стислий |
Пошуковий запит: (<.>A=GARRETT$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| | Тип видання: методичний посібник | | |
1. |
Garrett, T. Professional cake decorating [Electronic resource] / T. Garrett. - Hoboken : John Wiley & Sons, 2007. - 353 p. Переклад назви: Професійні прикраси тортів
Рубрики:
Повний текст доступний у читальних залах НБУВ
This textbook is designed for the serious study and mastery of cake decorating. The student can expect a guiding hand to take them from the most basic techniques of piping cake borders and roses to designing a tiered cake featuring advanced embroidery piping. Australian string and bridgework, overpiped and cushion lattice techniques, a three-dimensional pastillage structure, hand-sculpted sugar roses, full-size fruits and vegetables made from marzipan, beautiful handpainted flowers, or a life-size water pitcher decorated with stunning piping and embroidery work that is filled with exquisite and exotic gumpaste flowers.
Кл.слова: солодощі -- прикраса -- кулінарія
|
|
|