Бази даних

Наукова електронна бібліотека - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (2)Книжкові видання та компакт-диски (5)
Пошуковий запит: (<.>U=Г29 я73$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 2
Представлено документи з 1 до 2

   Тип видання:   навчальний посібник   
Категорія: Хімічні науки   
1.

Лазурьевский, Георгий Васильевич.
Практические работы по химии природных соединений [Електронний ресурс] : учебное пособие для вузов / Г. В. Лазурьевский, И. В. Терентьева, А. А. Шамшурин. - М. : Высшая школа, 1961

Рубрики:

  Повний текст доступний у читальних залах НБУВ

Вып. 1 : Методы выделения, разделения и идентификации. - 192 с.


В книге приведены практические работы по методам выделения, разделения и идентификации индивидуальных органических соединений из природных продуктов и описаны синтезы и превращения этих соединений. Практикум предназначен для широкого круга студентов, аспирантов и исследователей, специализирующихся по органической химии, биохимии, технологий пищевых и фармацевтических препаратов, а также в области регуляторов роста растительных и животных организмов.



Кл.слова:
органічна хімія -- органічна сполука -- синтез

   Тип видання:   навчальний посібник   
Категорія: Хімічні науки   
2.

Ластухін, Ю. О.
Хімія природних органічних сполук [Електронний ресурс] : навч. посібник / Ю. О. Ластухін. - Л. : Львівська політехніка, 2005. - 560 с.

Рубрики:

  Повний текст доступний у читальних залах НБУВ


У виданні викладено основні відомості про найважливіші класи природних органічних сполук, які мають життєво необхідне значення для організмів тварин і людини - вуглеводи, амінокислоти, білки, нуклеїнові кислоти, ліпіди, алкалоїди, антибіотики, вітаміни, токсини, запашні речовини, барвники та ензими. Видання розраховане на студентів біотехнологічних, хіміко-технологічних спеціальностей вищих навчальних закладів III і IV рівнів акредитації і може бути використане для студентів фармацевтичних, харчових, медичних, і біологічних напрямків вищої освіти.



Кл.слова:
вуглевод -- амінокислота -- білок
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського