Віртуальна довідка Тематичний інтернет-навігатор Наукова електронна бібліотека Автореферати дисертацій Реферативна база даних Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Формат представлення знайдених документів: | повний | стислий |
Пошуковий запит: (<.>A=САВЕЛЬЄВ$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 2
Представлено документи з 1 до 2
|
| | Тип видання: монографія | | |
1. |
Савельєв, Ю. В. Багатовимірна сучасність: соціальне включення в оцінці суспільного розвитку [Електронний ресурс] : монографія / Ю. В. Савельєв. - Київ : ВПЦ "Київський унiверситет", 2017. - 447 с.
Рубрики:
Текст у форматі PDF 10.47 Мб
Висвітлено сутнісні характеристики суспільства модерну, процесу модернізації й методологічні підходи до оцінки і порівняння розвитку різних країн. Проаналізовано соціокультурні виміри модернізації українського суспільства в загальноєвропейському контексті. Розроблено теоретичну модель соціального включення як виміру суспільного розвитку і соціальної якості. Для фахівців, викладачів, аспірантів, студентів у галузі соціальних наук, а також усіх, хто цікавиться проблемами розвитку сучасного суспільства.
Кл.слова: модернізація -- інклюзія -- емансипація -- паритетний доступ
| | Тип видання: монографія | | |
2. |
Організація та моделювання процесів розвитку готельно-ресторанного бізнесу [Електронний ресурс] : монографія / І. В. Савельєва [и др.] ; Одеський національний морський університет. - Одеса : ОНМУ, 2019. - 283 с.
Рубрики:
Географічні рубрики:
Текст у форматі PDF 11.61 Мб
У монографії досліджуються теоретичні та практичні аспекти готельно-ресторанного бізнесу, визначено напрямки удосконалення організації та моделювання процесів розвитку готельно-ресторанного бізнесу. Особлива увага приділена специфіці готельно-ресторанного обслуговування на круїзних суднах.
Монографія призначена для фахівців і підприємців, що займаються проблемами готельно-ресторанного бізнесу, студентів, які навчаються за туристськими спеціальностями у вищих навчальних закладах, широкого кола читачів, які цікавляться проблемами і перспективами розвитку готельно-ресторанного бізнесу в туристичних регіонах, а також особливостями готельно-ресторанного обслуговування на круїзних суднах.
Кл.слова: туристична привабливость -- якість готельних послуг -- міжнародні стандарти якості послуг
| |
|
|