Віртуальна довідка Тематичний інтернет-навігатор Наукова електронна бібліотека Автореферати дисертацій Реферативна база даних Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Формат представлення знайдених документів: | повний | стислий |
Пошуковий запит: (<.>U=Г29 я73$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 2
Представлено документи з 1 до 2
|
| | Тип видання: навчальний посібник | | |
1. |
Лазурьевский, Георгий Васильевич. Практические работы по химии природных соединений [Електронний ресурс] : учебное пособие для вузов / Г. В. Лазурьевский, И. В. Терентьева, А. А. Шамшурин. - М. : Высшая школа, 1961
Рубрики:
Повний текст доступний у читальних залах НБУВ Вып. 1 : Методы выделения, разделения и идентификации. - 192 с.
В книге приведены практические работы по методам выделения, разделения и идентификации индивидуальных органических соединений из природных продуктов и описаны синтезы и превращения этих соединений. Практикум предназначен для широкого круга студентов, аспирантов и исследователей, специализирующихся по органической химии, биохимии, технологий пищевых и фармацевтических препаратов, а также в области регуляторов роста растительных и животных организмов.
Кл.слова: органічна хімія -- органічна сполука -- синтез
| | Тип видання: навчальний посібник | | |
2. |
Ластухін, Ю. О. Хімія природних органічних сполук [Електронний ресурс] : навч. посібник / Ю. О. Ластухін. - Л. : Львівська політехніка, 2005. - 560 с.
Рубрики:
Повний текст доступний у читальних залах НБУВ
У виданні викладено основні відомості про найважливіші класи природних органічних сполук, які мають життєво необхідне значення для організмів тварин і людини - вуглеводи, амінокислоти, білки, нуклеїнові кислоти, ліпіди, алкалоїди, антибіотики, вітаміни, токсини, запашні речовини, барвники та ензими. Видання розраховане на студентів біотехнологічних, хіміко-технологічних спеціальностей вищих навчальних закладів III і IV рівнів акредитації і може бути використане для студентів фармацевтичних, харчових, медичних, і біологічних напрямків вищої освіти.
Кл.слова: вуглевод -- амінокислота -- білок
| |
|
|