Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (1)
Пошуковий запит: (<.>A=Dzyuba N$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 9
Представлено документи з 1 до 9

      
Категорія:    
1.

Dzyuba N. 
Comprehensive research into quality of the immunostimulating beverage "Immuno plus" / N. Dzyuba, L. Telezhenko, L. Valevskaya, E. Zemlyakova // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2017. - № 2/10. - С. 4-11. - Бібліогр.: 25 назв. - англ.

За допомогою методів теоретичної кваліметрії проведено комплексну оцінку якості імуностимулювального напою "Імуно плюс". Наведено ієрархічну структуру властивостей готової продукції, що включає органолептичні та фізико-хімічні показники, а також показники харчової та біологічної цінностей. Наведено розрахунки конкурентоспроможності одержаного напою за методикою моделювання.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л88

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж24320 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
2.

Dzyuba N. 
Development of a fermented milk dessert composition "Martyshka" / N. Dzyuba, L. Valevskaya, V. Atanasova, A. Sokolovskaya // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2017. - № 4/11. - С. 43-49. - Бібліогр.: 29 назв. - англ.

Запропоновано технологію виробництва та рецептурний склад нового кисломолочного десерту підвищеної харчової цінності "Мартишка". Визначено вміст основних харчових компонентів, вітамінів і мінеральних речовин і проведено товарознавчу оцінку якості даного продукту. За допомогою табличного процесору MS Excel проведено оптимізацію рецептури кисломолочного десерту за вмістом білка, кальцію та вітаміну С. Наведено графіки залежності в'язкості харчової системи від концентрації жиру в сирі.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л955.4

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж24320 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
3.

Dzyuba N. 
Study into collagen hydrolyzate applicability as a structure forming agent / N. Dzyuba, I. Bilenka, A. Palvashova, E. Zemlyakova // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2017. - № 5/11. - С. 10-17. - Бібліогр.: 24 назв. - англ.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л80-3

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж24320 Пошук видання у каталогах НБУВ 



      
Категорія:    
4.

Dzyuba N. 
Development of the formulation and quality assessment of immunostimulating fresh-mixes with abalanced potassium-protein composition / N. Dzyuba, L. Telezhenko, M. Kashkano, S. Vikul, O. Priss, V. Zhukova, L. Kiurcheva, N. Gaprindashvili // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2018. - № 1/11. - С. 33-39. - Бібліогр.: 23 назв. - англ.

За допомогою методів математичного моделювання розроблено рецептури імуностимулювальних фреш-міксів. Оптимізацію рецептурного складу проведено за вмістом білку та калію. Визначено біологічну активність отриманих напоїв, вміст основних харчових нутріентів та проведено товарознавчу оцінку якості даних продуктів. Використовуючи тест ALST визначено умови зберігання розроблених фреш-міксів.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л883

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж24320 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
5.

Dzyuba N. 
Determining biological value and quality indicators of beverages of the drink-breakfast type / N. Dzyuba, L. Telezhenko, I. Kalugina, Y. Kozonova, M. Serdyuk, O. Danchenko, E. Sukharenko, L. Zdorovtseva, V. Hidzhelitskyi // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2018. - № 6/11. - С. 6-14. - Бібліогр.: 35 назв. - англ.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л883

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж24320 Пошук видання у каталогах НБУВ 



      
Категорія:    
6.

Dzyuba N. 
Development of the formulation for extruded products based on sugar corn grain and determining their quality indicators / N. Dzyuba, E. Bunyak, S. Sots, I. Bilenka // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2019. - № 3/11. - С. 60-69. - Бібліогр.: 32 назв. - англ.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л823.920.47

Шифр НБУВ: Ж24320 Пошук видання у каталогах НБУВ 



      
Категорія:    
7.

Dzyuba N. 
Development of a policomponent composition of smuz using biotechnological and mathematical modeling and determination of its food value / N. Dzyuba, S. Poplavska, A. Palvashova, O. Yemonakova, L. Ivashina, T. Kolisnichenko, K. Sefikhanova, A. Novik, T. Sutkovich // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2019. - № 5/11. - С. 56-65. - Бібліогр.: 17 назв. - англ.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л955.1

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж24320 Пошук видання у каталогах НБУВ 



      
Категорія:    
8.

Dzyuba N. 
Development of a policomponent composition of smuz using biotechnological and mathematical modeling and determination of its food value / N. Dzyuba, S. Poplavska, A. Palvashova, O. Yemonakova, L. Ivashina, T. Kolisnichenko, K. Sefikhanova, A. Novik, T. Sutkovich // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2019. - № 5/11. - С. 56-65. - Бібліогр.: 17 назв. - англ.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л955.1

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж24320 Пошук видання у каталогах НБУВ 



      
Категорія:    
9.

Healthy nutrition - the healthy nation! : collective monogr. / L. M. Telezhenko, V. V. Atanasova, Y. A. Golinskaya, A. V. Zhmud, N. A. Dzyuba, I. M. Kalugina, J. O. Kozonova, S. L. Kolesnichenko, A. A. Menchinska, V. S. Stepanova; Odessa National Academy of Food Technologies. - Kharkiv : Publ. House I. Ivanchenka, 2020. - 383 c. - Бібліогр. в кінці ст. - англ.

Надано матеріали для популярізації здорового харчування, як елементу здорового способу життя, як окремої людини, так і усієї нації.


Індекс рубрикатора НБУВ: Р123 + Р351

Рубрики:

Шифр НБУВ: ІВ229764 Пошук видання у каталогах НБУВ 
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського