Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (1)Книжкові видання та компакт-диски (2)
Пошуковий запит: (<.>A=Супрун-Крестова О$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 3
Представлено документи з 1 до 3

      
Категорія:    
1.

Шаповаленко О. І. 
Дослідження режимів оброблення гречаної крупи полем надвисокої частоти / О. І. Шаповаленко, О. Ю. Супрун-Крестова, Ю. П. Фурманова, І. Л. Березовська, Т. В. Красна, Л. Є. Заславська // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2008. - № 25, ч. 2. - С. 16-18. - Бібліогр.: 4 назв. - укp.

Представлено результати дослідів під час оброблення гречаної крупи полем надвисокої частоти. Використання даного методу має ряд переваг: високу швидкість процесу обробки, теплову безінерційність, екологічну чистоту нагрівання.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л823.5

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
2.

Супрун-Крестова О. Ю. 
Технологія кормових добавок з використанням нетрадиційної сировини : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.02 / О. Ю. Супрун-Крестова; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2005. - 20 c. - укp.

Науково обгрунтовано доцільність застосування нетрадиційної сировини (відходів переробки шавлії, кропу, м'яти, ісопу, лофанту) як компонентів для виробництва кормових домішок і комбікормів. Визначено технологічні властивості та хімічний склад відходів переробки зазнчених ефіроолійних культур. Встановлено зміни вмісту антипоживних речовин у процесі екструзійної обробки нативного насіння сої. Показано доцільність виробництва екструдованих кормових сумішей на основі зернової сировини (ячменю, кукурудзи, пшениці) та насіння сої. Досліджено вплив екструзійної обробки на технологічні властивості та хімічний склад кормових зернових сумішей. Запропоновано технологію виробництва кормових домішок з використанням нетрадиційної сировини: відходів переробки шавлії, кропу, м'яти, ісопу, лофанту. Вивчено зміни якості екструдованих кормових сумішей у процесі зберігання. Розроблено нормативно-технічну документацію на одержану екструдовану кормосуміш. Розраховано очікуваний економічний ефект від використання нових рецептів комбікормів з введенням до їх складу екструдованих кормових сумішей.

  Скачати повний текст


Індекс рубрикатора НБУВ: П545.183 + Л824-3

Рубрики:

Шифр НБУВ: РА340004 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
3.

Корж Т. В. 
Вплив параметрів водотеплового оброблення насіння льону на перехід сухих речовин у воду / Т. В. Корж, О. Ю. Супрун-Крестова, В. В. Кирилюк // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2020. - 26, № 1. - С. 204-212. - Бібліогр.: 11 назв. - укp.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л80-32 + Л996.5

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ 


 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського