Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (1)Книжкові видання та компакт-диски (4)
Пошуковий запит: (<.>A=Недобійчук$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4

      
Категорія:    
1.

Недобійчук 
Розробка технології сушіння кисломолочного сиру в завислому шарі : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.04 / Недобійчук; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2003. - 17 c. - укp.

Розроблено технологію сушіння кисломолочного сиру у завислому шарі. Досліджено вплив параметрів сушіння та стабілізувальних домішок на фізико-хімічні, мікробіологічні та органолептичні показники якості сухого та відновленого кисломолочного сиру. Запропоновано використовувати як стабілізувальні домішки агар і солі-стабілізатори - тризаміщений лимоннокислий натрій та лимоннокислий калій та визначено їх оптимальну кількість. Розроблено проект науково-технічної документації на сухий кисломолочний сир.

  Скачати повний текст


Індекс рубрикатора НБУВ: Л955.3

Рубрики:

Шифр НБУВ: РА326520 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
2.

Товарознавство споживчих товарів. Пакування. Митне оформлення. Лабораторний практикум : [до викон. лаб., практ. та самост. робіт студентами СВО "Бакалавр" та "Магістр"] / Я. Г. Верхівкер, К. С. Гарбажий, В. А. Луцькова, Т. А. Манолі, І. А. Мартиросян, О. М. Мирошніченко, Т. В. Недобійчук, С. А. Памбук, Т. М. Смокова, М. В. Шенгелая, Н. В. Супрунець; ред.: Я. Г. Верхівкер; Одеський національний технологічний університет. - Херсон : ОЛДІ-ПЛЮС, 2021. - 519 c. - укp.

Розроблено викладачами кафедри Товарознавства та митної справи Одеської національної академії харчових технологій. Наведено завдання, методичні рекомендації для лабораторних, практичних і самостійних робіт. Надано питання для самоконтроля знань по товарознавству господарських товарів, дорогоцінних металів, культурних цінностей, алкогольних напоїв, молочних продуктів, рибних та м'ясних продуктів, зернових культур, кондитерських товарів, цукру, замінників цукру, меду, овочів і плодів та окреслено товарознавчу характеристику їх пакування. Викладено практичні роботи по митному оформленню споживчих товарів та вирішенню практичних ситуацій, які виникають при оформленні товарів, що переміщуються через митний кордон України.


Індекс рубрикатора НБУВ: Ж609 я73-5 + Х819(4УКР)112.038 я73-5

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА860055 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
3.

Товарознавство споживчих товарів. Пакування. Митне оформлення : навч. посіб. : у 2 ч. Ч. 1 / Я. Г. Верхівкер, К. С. Гарбажий, В. А. Луцькова, І. М. Когут, Т. А. Манолі, І. А. Мартиросян, О. М. Мірошниченко, Т. В. Недобійчук, С. А. Памбук, Т. М. Смокова. - Б.м., 2022. - 323 c. - Бібліогр.: с. 319-323 - укp.

На теперішній час товарознавство є досить важливою прак¬тичною складовою життя людства. Кожний покупець та спожи¬вач товару або послуги торкається з поняттями товарознавства по кілька разів на добу. Взагалі у споживача є дуже стійке переконання в тому, що обов’язки товарознавця полягають лише в оцінці відповід¬ності будь-яких видів товарів чинним нормативним документам. Але, сьогодні в обов’язки товарознавця входять не тільки забез¬печення руху товару, але й виконання послуг, що стосуються заку¬півлі, збуту, зберігання, пакування товарів, а також виконання таких послуг як роздрібна, так і оптова торгівля, включаючи екс¬портно-імпортні операції. Найважливішими характеристиками всіх товарів є, з погляду товаро-знавчого працівника, оцінка якості товарів. Причому під поняттям «якості товарів» розуміється не тільки безпосеред¬ньо сам товар, а й його пакування. Продукція, що випускається на території України, й та, що імпортується, здебільше перемі¬щається від виробника до споживача в упакованому вигляді. Відповідно до чинних стандартів упаковка визначається як засіб або комплекс засобів, що забезпечують захист продукції від ушко¬джень і втрат, довкілля від забруднень, а також полегшує процеси ефективної доставки, транспортування, розподілу, інформування, реалізації та споживання продукції. В умовах поглиблення і розширення світогосподарських зв’яз¬ків товарні ринки втрачають національні і територіальні кор¬дони, перетворюючись у світові товарні ринки, на які виступають торговці всіх країн. Серед безлічі товарних ринків виділяються великі групи сировинних, продовольчих товарів, машин і облад¬нання, інших готових виробів. Діяльність ринків регулюється міжнародними товарними угодами та потребує виконання необ¬хідних митних вимог. Зважаючи на відмічені задачі, яким повинно відповідати сучасне товарознавство, колектив співробітників кафедри «Товарознавства та митної справи» Одеського національного


Індекс рубрикатора НБУВ: Л82-9 я73 + Ж609 я73 + У9(4УКР)843-182-866

Рубрики:

Шифр НБУВ: В359260/1 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
4.

Товарознавство споживчих товарів. Пакування. Митне оформлення : навч. посіб. : у 2 ч. Ч. 2 / Я. Г. Верхівкер, К. С. Гарбажий, В. А. Луцькова, І. М. Когут, Т. А. Манолі, І. А. Мартиросян, О. М. Мирошніченко, Т. В. Недобійчук, С. А. Памбук, Т. М. Смокова. - Б.м., 2022. - 371 c. - Бібліогр.: с. 366-368 - укp.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л80-9 я73 + Л818 я73

Рубрики:

Шифр НБУВ: В359260/2 Пошук видання у каталогах НБУВ 


 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського