Пошуковий запит: (<.>U=Л991.3$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 38
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
|
| | |
|
1. | Р127254
Альхабаш, Елена Анатольевна. Овощи и гарниры [Текст] / [Альхабаш Елена Анатольевна]. - Харьков : Аргумент принт : Виват, 2015. - 43 с. : цв.ил. - (Быстро и экономно). - 4500 прим. - ISBN 978-617-7246-00-7. - ISBN 978-617-7164-48-6 (серия) Авт. зазнач. у вих. відом.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
2. | Р127253
Альхабаш, Олена Анатоліївна. Овочі та гарніри [Текст] / [Альхабаш Олена Анатоліївна]. - Харків : Аргумент принт : Віват, 2015. - 43 с. : кольор. іл. - (Швидко та економно). - 3500 прим. - ISBN 978-617-7246-01-4. - ISBN 978-617-7164-48-6 (серія) Авт. зазнач. у вих. відом.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
3. | ДС128245
Антоненко, Артем Васильович. Технологія соусів з дієтичними добавками функціонального призначення [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Антоненко Артем Васильович ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К., 2011. - 167, [86] арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 150-167.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
4. | РА384897
Антоненко, Артем Васильович. Технологія соусів з дієтичними добавками функціонального призначення [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Антоненко Артем Васильович ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К., 2011. - 21 с. : табл., рис.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
5. | РА410550
Бакіров, Мюшфік Панах огли. Технологія добавки йодобілкової та її використання у виробництві соусів емульсійного типу [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Бакіров Мюшфік Панах огли ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2014. - 20 с. : рис.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
6. | ВА731261
Горальчук, Андрій Богданович. Технологія термостабільних емульсійних соусів на основі овочевої сировини [Текст] : монографія / А. Б. Горальчук, П. П. Пивоваров ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : ХДУХТ, 2010. - 123 с. : табл., рис. - Бібліогр.: с. 110-123. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-159-7
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
7. | РА357869
Горальчук, Андрій Богданович. Технологія термостабільних емульсійних соусів на основі овочевої сировини [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Горальчук Андрій Богданович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2008. - 19 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
8. | ДС108253
Горальчук, Андрій Богданович. Технологія термостабільних емульсійних соусів на основі овочевої сировини [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Горальчук Андрій Богданович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2008. - 298 арк. - арк. 275-298
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
9. | ДС148766
Дзюндзя, Оксана Валентинівна. Технологія солодких страв та соусів з використанням субтропічної сировини [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Дзюндзя Оксана Валентинівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - Київ, 2011. - 170, [41] арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 142-170.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
10. | РА384875
Дзюндзя, Оксана Валентинівна. Технологія солодких страв та соусів з використанням субтропічної сировини [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Дзюндзя Оксана Валентинівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К., 2011. - 21 с. : табл., рис.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
11. | РА388531
Жмудь, Альона Вікторівна. Розробка технології соусів-дресингів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Жмудь Альона Вікторівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2012. - 19 с. : рис., табл.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
12. | ДС131765
Жмудь, Альона Вікторівна. Розробка технології соусів-дресингів [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Жмудь Альона Вікторівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2012. - 217 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 136-149.
Рубрики:
Видання зберігається у :
| |
|
| | |
|
13. | ВА612306
Клюзов, Б. Н.. Оригинальные соусы [Текст] / Б. Н. Клюзов, А. Т. Васюкова. - Донецк : [б.и.], 2001. - 82 с. - ISBN 966-7745-10-4
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
14. | РА320502
Колеснікова, Марина Борисівна. Розробка технології сумішей сухих функціональних для виробництва емульсійних соусів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / М.Б.Колеснікова ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2002. - 19 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
15. | ДС76688
Колесникова, Марина Борисовна. Разработка технологии смесей сухих функциональных для производства эмульсионных соусов [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Колесникова Марина Борисовна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 2002. - 287 л. - Библиогр.: л. 182-199
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
16. | ВА831229
Кравченко, Михайло Федорович. Соуси [Текст] : навч. посіб. / М. Ф. Кравченко, Д. В. Федорова ; за ред. д-ра екон. наук, проф. А. А. Мазаракі ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - Київ : Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2018. - 147 с. : рис., табл. - (Технологія продукції ресторанного господарства). - Бібліогр.: с. 133-135. - 300 прим. - ISBN 978-966-629-854-9
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
17. | РА323638
Крилова, Людмила В'ячеславівна. Розробка технології соусів емульсійного типу з використанням амаранту багряного [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Крилова Людмила В'ячеславівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2003. - 18 с.: рис.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
18. | ДС77383
Крилова, Людмила В'ячеславівна. Розробка технології соусів емульсійного типу з використанням амаранту багряного [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Крилова Людмила В'ячеславівна ; Донецький держ. ун-т економіки і торгівлі ім. М.М.Туган-Барановського. - Донецьк, 2003. - 196 арк. - арк. 136-149
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
19. | РА444819
Кублінська, Ірина Анатоліївна. Технологія соусів з порошками із культивованих грибів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Кублінська Ірина Анатоліївна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - Київ, 2020. - 21 с. : рис., табл.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
20. | ВА760212
Куприна, Илона. Соусы, подливы, специи, приправы, заправки [Текст] : [сб. рецептов] / [Куприна Илона]. - Донецк : Мультипресс, 2012. - 287 с. - 4000 прим. - ISBN 978-966-519-256-5 Авт. зазнач. на звороті тит. арк.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
| |