Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Наукова електронна бібліотека (6)Автореферати дисертацій (7)Реферативна база даних (26)Журнали та продовжувані видання (6)
Пошуковий запит: (<.>U=Л991.3$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 38
Представлено документи з 1 до 20
...

      
1.
Р127254

Альхабаш, Елена Анатольевна.
Овощи и гарниры [Текст] / [Альхабаш Елена Анатольевна]. - Харьков : Аргумент принт : Виват, 2015. - 43 с. : цв.ил. - (Быстро и экономно). - 4500 прим. - ISBN 978-617-7246-00-7. - ISBN 978-617-7164-48-6 (серия)
Авт. зазнач. у вих. відом.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
2.
Р127253

Альхабаш, Олена Анатоліївна.
Овочі та гарніри [Текст] / [Альхабаш Олена Анатоліївна]. - Харків : Аргумент принт : Віват, 2015. - 43 с. : кольор. іл. - (Швидко та економно). - 3500 прим. - ISBN 978-617-7246-01-4. - ISBN 978-617-7164-48-6 (серія)
Авт. зазнач. у вих. відом.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
3.
ДС128245

Антоненко, Артем Васильович.
Технологія соусів з дієтичними добавками функціонального призначення [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Антоненко Артем Васильович ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К., 2011. - 167, [86] арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 150-167.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
4.
РА384897

Антоненко, Артем Васильович.
Технологія соусів з дієтичними добавками функціонального призначення [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Антоненко Артем Васильович ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К., 2011. - 21 с. : табл., рис.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
5.
РА410550

Бакіров, Мюшфік Панах огли.
Технологія добавки йодобілкової та її використання у виробництві соусів емульсійного типу [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Бакіров Мюшфік Панах огли ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2014. - 20 с. : рис.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
6.
ВА731261

Горальчук, Андрій Богданович.
Технологія термостабільних емульсійних соусів на основі овочевої сировини [Текст] : монографія / А. Б. Горальчук, П. П. Пивоваров ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : ХДУХТ, 2010. - 123 с. : табл., рис. - Бібліогр.: с. 110-123. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-159-7

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
7.
РА357869

Горальчук, Андрій Богданович.
Технологія термостабільних емульсійних соусів на основі овочевої сировини [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Горальчук Андрій Богданович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2008. - 19 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
8.
ДС108253

Горальчук, Андрій Богданович.
Технологія термостабільних емульсійних соусів на основі овочевої сировини [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Горальчук Андрій Богданович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2008. - 298 арк. - арк. 275-298

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
9.
ДС148766

Дзюндзя, Оксана Валентинівна.
Технологія солодких страв та соусів з використанням субтропічної сировини [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Дзюндзя Оксана Валентинівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - Київ, 2011. - 170, [41] арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 142-170.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
10.
РА384875

Дзюндзя, Оксана Валентинівна.
Технологія солодких страв та соусів з використанням субтропічної сировини [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Дзюндзя Оксана Валентинівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К., 2011. - 21 с. : табл., рис.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
11.
РА388531

Жмудь, Альона Вікторівна.
Розробка технології соусів-дресингів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Жмудь Альона Вікторівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2012. - 19 с. : рис., табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
12.
ДС131765

Жмудь, Альона Вікторівна.
Розробка технології соусів-дресингів [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Жмудь Альона Вікторівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2012. - 217 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 136-149.

Рубрики:




Видання зберігається у :


      
13.
ВА612306

Клюзов, Б. Н..
Оригинальные соусы [Текст] / Б. Н. Клюзов, А. Т. Васюкова. - Донецк : [б.и.], 2001. - 82 с. - ISBN 966-7745-10-4

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
14.
РА320502

Колеснікова, Марина Борисівна.
Розробка технології сумішей сухих функціональних для виробництва емульсійних соусів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / М.Б.Колеснікова ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2002. - 19 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
15.
ДС76688

Колесникова, Марина Борисовна.
Разработка технологии смесей сухих функциональных для производства эмульсионных соусов [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Колесникова Марина Борисовна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 2002. - 287 л. - Библиогр.: л. 182-199

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
16.
ВА831229

Кравченко, Михайло Федорович.
Соуси [Текст] : навч. посіб. / М. Ф. Кравченко, Д. В. Федорова ; за ред. д-ра екон. наук, проф. А. А. Мазаракі ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - Київ : Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2018. - 147 с. : рис., табл. - (Технологія продукції ресторанного господарства). - Бібліогр.: с. 133-135. - 300 прим. - ISBN 978-966-629-854-9

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
17.
РА323638

Крилова, Людмила В'ячеславівна.
Розробка технології соусів емульсійного типу з використанням амаранту багряного [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Крилова Людмила В'ячеславівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2003. - 18 с.: рис.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
18.
ДС77383

Крилова, Людмила В'ячеславівна.
Розробка технології соусів емульсійного типу з використанням амаранту багряного [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Крилова Людмила В'ячеславівна ; Донецький держ. ун-т економіки і торгівлі ім. М.М.Туган-Барановського. - Донецьк, 2003. - 196 арк. - арк. 136-149

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
19.
РА444819

Кублінська, Ірина Анатоліївна.
Технологія соусів з порошками із культивованих грибів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Кублінська Ірина Анатоліївна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - Київ, 2020. - 21 с. : рис., табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
20.
ВА760212

Куприна, Илона.
Соусы, подливы, специи, приправы, заправки [Текст] : [сб. рецептов] / [Куприна Илона]. - Донецк : Мультипресс, 2012. - 287 с. - 4000 прим. - ISBN 978-966-519-256-5
Авт. зазнач. на звороті тит. арк.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського