Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (4)Реферативна база даних (67)
Пошуковий запит: (<.>U=Л848$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 51
Представлено документи з 1 до 20
...

      
1.
ІВ196190

Mitek, Marta.
Studia nad substancjami pektynowymi kwiatostanów słonecznika [Text] / M. Mitek. - Warszawa : SGGW, 1998. - 83 s.: rys. - (Rozprawy naukowe i monografie). - Бібліогр.: S.: 75-81. - ISBN 83-00-09169-3

Рубрики:




Видання зберігається у :


      
2.
РА289626

Гааг, Ольга Сергіївна.
Інтенсифікація процесів вилучення пектинових речовин з бурякової тканини [Текст] : автореф. дис...канд. техн. наук: 05.18.12 / Гааг Ольга Сергіївна ; Український ун-т харчових технологій. - К., 1995. - 28 с.

Рубрики:
 Жом 




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
3.
ДС84502

Шапар, Раїса Олексіївна.
Інтенсифікація процесів сушіння рослинних пектиновмісних матеріалів [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.14.06 / Шапар Раїса Олексіївна ; НАН України, Ін-т технічної теплофізики. - К., 2004. - 209 арк. - арк. 183-196

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
4.
РА331149

Шапар, Раїса Олексіївна.
Інтенсифікація процесів сушіння рослинних пектиновмісних матеріалів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.14.06 / Шапар Раїса Олексіївна ; НАН України, Ін-т техн. теплофізики. - К., 2004. - 23 с.: рис.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
5.
РА422069

Омельчук, Євген Олександрович.
Біотехнологія целюлолітичних ферментних препаратів термотолерантних мікроміцетів родів Aspergillus i Corynascus [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 03.00.20 / Омельчук Євген Олександрович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2016. - 22 с. : рис.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
6.
РА396178

Зотова, Ірина Олександрівна.
Використання високого тиску для обробки яблучних вичавок з метою інтенсифікації процесу вилучення пектину [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Зотова Ірина Олександрівна ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк, 2013. - 21 с. : рис., табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
7.
РА295196

Куянов, Юрій Юрійович.
Гідроліз пектинових речовин із яблучної сировини з використанням НВЧ-енергії [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Куянов Юрій Юрійович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1996. - 21 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
8.
ДС52630

Куянов, Юрий Юрьевич.
Гидролиз пектиновых веществ из яблочного сырья с использованием СВЧ-энергии [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Куянов Юрий Юрьевич ; Украинский гос. ун-т пищевых технологий. - К., 1996. - 152 л.+ прил.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
9.
РА308919

Абдусамиев, Фазлидин Таджидинович.
Гидролиз протопектина корзинки подсолнечника под действием кислотно- солевой системы [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 02.00.04 / Абдусамиев Фазлидин Таджидинович. - Душанбе, 2000. - 23 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
10.
ВА804554


Застосування мембранних процесів у технології одержання пектинових концентратів [Текст] : монографія / Г. В. Дейниченко [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Факт, 2016. - 175 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - 300 прим. - ISBN 978-966-637-824-1

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
11.
ДС48364

Гааг, Ольга Сергеевна.
Интенсификация процессов извлечения пектиновых веществ из свекловичной ткани [Текст] : дис...канд. техн. наук: 05.18.12 / Гааг Ольга Сергеевна ; Украинский ун-т пищевых технологий. - К., 1995. - 249 л.

Рубрики:
 Жом 




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
12.
ДС149705

Зотова, Ирина Александровна.
Использование высокого давления для обработки яблочных выжимок с целью интенсификации процесса извлечения пектина [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Зотова Ирина Александровна ; Донец. нац. ун-т экономики и торговли им. Михаила Туган-Барановского. - Донецк, 2012. - 202 л. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 151-164.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
13.
ДС40662

Бойко, Александр Витальевич.
Исследование процесса электромембранной подготовки воды в пектиновом производстве [Текст] : дис...канд.техн.наук:05.18.12 / Бойко Александр Витальевич ; КТИПП. - К., 1993. - 152 с. - Библиогр:с.123-137

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
14.
РА326272

Москалюк, Інна Вікторівна.
Комплексна переробка яблук в консервовані продукти [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Москалюк Інна Вікторівна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 2003. - 15 с7: рис., табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
15.
ДС81350

Москалюк, Инна Викторовна.
Комплексная переработка яблок в консервированные продукты [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Москалюк Инна Викторовна ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 2002. - 255 л. - Библиогр.: л. 157-175

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
Категорія: Хімічні науки   
16.
РА376378

Рахматов, Баходур Сайдалиевич.
Композиционная неоднородность пектиновых веществ [Текст] : автореф. дис. ... канд. хим. наук : 02.00.04 / Рахматов Баходур Сайдалиевич. - Душанбе, 2010. - 24 с. : рис., табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
17.
ВА624877

Ильина, Ирина Анатольевна.
Научные основы технологии модифицированных пектинов [Текст] / И. А. Ильина. - Краснодар : [б.и.], 2001. - 311 с.: рис. - Библиогр.: с. 284-307

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
18.
РА325842

Мкртчян, Татьяна Александровна.
Некоторые аспекты биохимии созревания, технологии хранения плодов и исследование возможности производства пектина из местного сырья [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.01 / Мкртчян Татьяна Александровна ; Научно-производственное и проектное гос. акционерное общество закрытого типа "Парен". - Ереван, 2003. - 34 с.: рис., табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
19.
Р79806


Пектин і пектинопродукти [Текст] : бібліогр. покажчик / Український держ. ун-т харчових технологій ; уклад. Н. В. Плотникова, О. Б. Реуцька. - К. : [б.в.], 1996. - 30 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
20.
СТ4619


Пектин. Технічні умови [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2009-07-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - ІІІ, 27 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с.26-27

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського