Пошуковий запит: (<.>U=Л848$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 51
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
|
| | |
|
1. | ІВ196190
Mitek, Marta. Studia nad substancjami pektynowymi kwiatostanów słonecznika [Text] / M. Mitek. - Warszawa : SGGW, 1998. - 83 s.: rys. - (Rozprawy naukowe i monografie). - Бібліогр.: S.: 75-81. - ISBN 83-00-09169-3
Рубрики:
Видання зберігається у :
| |
|
| | |
|
2. | РА289626
Гааг, Ольга Сергіївна. Інтенсифікація процесів вилучення пектинових речовин з бурякової тканини [Текст] : автореф. дис...канд. техн. наук: 05.18.12 / Гааг Ольга Сергіївна ; Український ун-т харчових технологій. - К., 1995. - 28 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
3. | ДС84502
Шапар, Раїса Олексіївна. Інтенсифікація процесів сушіння рослинних пектиновмісних матеріалів [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.14.06 / Шапар Раїса Олексіївна ; НАН України, Ін-т технічної теплофізики. - К., 2004. - 209 арк. - арк. 183-196
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
4. | РА331149
Шапар, Раїса Олексіївна. Інтенсифікація процесів сушіння рослинних пектиновмісних матеріалів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.14.06 / Шапар Раїса Олексіївна ; НАН України, Ін-т техн. теплофізики. - К., 2004. - 23 с.: рис.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
5. | РА422069
Омельчук, Євген Олександрович. Біотехнологія целюлолітичних ферментних препаратів термотолерантних мікроміцетів родів Aspergillus i Corynascus [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 03.00.20 / Омельчук Євген Олександрович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2016. - 22 с. : рис.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
6. | РА396178
Зотова, Ірина Олександрівна. Використання високого тиску для обробки яблучних вичавок з метою інтенсифікації процесу вилучення пектину [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Зотова Ірина Олександрівна ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк, 2013. - 21 с. : рис., табл.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
7. | РА295196
Куянов, Юрій Юрійович. Гідроліз пектинових речовин із яблучної сировини з використанням НВЧ-енергії [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Куянов Юрій Юрійович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1996. - 21 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
8. | ДС52630
Куянов, Юрий Юрьевич. Гидролиз пектиновых веществ из яблочного сырья с использованием СВЧ-энергии [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Куянов Юрий Юрьевич ; Украинский гос. ун-т пищевых технологий. - К., 1996. - 152 л.+ прил.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
9. | РА308919
Абдусамиев, Фазлидин Таджидинович. Гидролиз протопектина корзинки подсолнечника под действием кислотно- солевой системы [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 02.00.04 / Абдусамиев Фазлидин Таджидинович. - Душанбе, 2000. - 23 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
10. | ВА804554
Застосування мембранних процесів у технології одержання пектинових концентратів [Текст] : монографія / Г. В. Дейниченко [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Факт, 2016. - 175 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - 300 прим. - ISBN 978-966-637-824-1
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
11. | ДС48364
Гааг, Ольга Сергеевна. Интенсификация процессов извлечения пектиновых веществ из свекловичной ткани [Текст] : дис...канд. техн. наук: 05.18.12 / Гааг Ольга Сергеевна ; Украинский ун-т пищевых технологий. - К., 1995. - 249 л.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
12. | ДС149705
Зотова, Ирина Александровна. Использование высокого давления для обработки яблочных выжимок с целью интенсификации процесса извлечения пектина [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Зотова Ирина Александровна ; Донец. нац. ун-т экономики и торговли им. Михаила Туган-Барановского. - Донецк, 2012. - 202 л. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 151-164.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
13. | ДС40662
Бойко, Александр Витальевич. Исследование процесса электромембранной подготовки воды в пектиновом производстве [Текст] : дис...канд.техн.наук:05.18.12 / Бойко Александр Витальевич ; КТИПП. - К., 1993. - 152 с. - Библиогр:с.123-137
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
14. | РА326272
Москалюк, Інна Вікторівна. Комплексна переробка яблук в консервовані продукти [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Москалюк Інна Вікторівна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 2003. - 15 с7: рис., табл.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
15. | ДС81350
Москалюк, Инна Викторовна. Комплексная переработка яблок в консервированные продукты [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Москалюк Инна Викторовна ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 2002. - 255 л. - Библиогр.: л. 157-175
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
16. | РА376378
Рахматов, Баходур Сайдалиевич. Композиционная неоднородность пектиновых веществ [Текст] : автореф. дис. ... канд. хим. наук : 02.00.04 / Рахматов Баходур Сайдалиевич. - Душанбе, 2010. - 24 с. : рис., табл.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
17. | ВА624877
Ильина, Ирина Анатольевна. Научные основы технологии модифицированных пектинов [Текст] / И. А. Ильина. - Краснодар : [б.и.], 2001. - 311 с.: рис. - Библиогр.: с. 284-307
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
18. | РА325842
Мкртчян, Татьяна Александровна. Некоторые аспекты биохимии созревания, технологии хранения плодов и исследование возможности производства пектина из местного сырья [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.01 / Мкртчян Татьяна Александровна ; Научно-производственное и проектное гос. акционерное общество закрытого типа "Парен". - Ереван, 2003. - 34 с.: рис., табл.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
19. | Р79806
Пектин і пектинопродукти [Текст] : бібліогр. покажчик / Український держ. ун-т харчових технологій ; уклад. Н. В. Плотникова, О. Б. Реуцька. - К. : [б.в.], 1996. - 30 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
20. | СТ4619
Пектин. Технічні умови [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2009-07-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - ІІІ, 27 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с.26-27
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
| |