Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (10)Реферативна база даних (35)
Пошуковий запит: (<.>U=Л961.91$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 47
Представлено документи з 1 до 20
...

      
1.
ДС44159

Федоренченко, Лидия Алексеевна.
Разработка технологии концентрата из топинамбура [Текст] : дис...канд.техн.наук:05.18.05 / Федоренченко Лидия Алексеевна ; Украинский ун-т пищевых технологий. - К., 1994. - 198 л.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
2.
ДС50220

Белоконь, Татьяна Ивановна.
Разработка технологии пектинового концентрата и консерированных продуктов на его основе [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Белоконь Татьяна Ивановна ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1995. - 182 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
3.
ДС81057

Азаров, Алексей Вячеславович.
Разработка технологий получения и холодильного хранения инулинсодержащего концентрата и его использование в пищевой промышленности [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.14 / Азаров Алексей Вячеславович ; Одесская гос. академия холода. - О., 2003. - 203 л.: рис. - Библиогр.: л. 180-191

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
4.
ДС81350

Москалюк, Инна Викторовна.
Комплексная переработка яблок в консервированные продукты [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Москалюк Инна Викторовна ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 2002. - 255 л. - Библиогр.: л. 157-175

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
5.
ДС82847

Деркач, Ирина Валериевна.
Технология бета-каротинового концентрата и обогащенных им консервированных продуктов [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Деркач Ирина Валериевна ; Одесская национальная академия пищевых технологий, Государственный научно-исследовательский проектно-конструкторский ин-т "Консервпромкомплекс". - О., 2003. - 220 л.: рис. - Библиогр.: л. 151-165

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
6.
ДС90623

Гіджеліцький, Віталій Миколайович.
Удосконалення технології концентрованого яблучного соку [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Гіджеліцький Віталій Миколайович ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2005. - 196 арк.: рис., табл. - арк. 131-148

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
7.
ДС108040

Ващук, Тимофей Александрович.
Теплотехнологические режимы процесса концентрирования томатопродуктов в роторно-пленочной выпарной установке [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Ващук Тимофей Александрович ; Национальный ун-т пищевых технологий. - К., 2008. - 168 , [14]л.: рис., табл. - Библиогр.: л. 147-159

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
8.
ДС57588

Коваленко, Елена Александровна.
Разработка технологии концентрирования вишневого и абрикосового соков методом блочного вымораживания [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Коваленко Елена Александровна ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1997. - 150 л. - л. 120-133

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
9.
ДС58054

Сидорченко, Елена Ивановна.
Исследование преобразований биокомпонентов топинамбура и разработка на его основе технологии растворимого порошка [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Сидорченко Елена Ивановна ; Украинский гос. ун-т пищевых технологий. - К., 1997. - 207 л. - л. 190-207

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
10.
ДС58893

Соколова, Лора Михайловна.
Товароведная характеристика витаминных фитодобавок из плодов, изготовленных методом криогенной технологии [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Соколова Лора Михайловна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 1998. - 282 л. - л. 135-151

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
11.
ДС58787

Овчарук, Володимир Олексійович.
Оптимізація процесу сушіння екстрактів із вмістом пектину [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Овчарук Володимир Олексійович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1998. - 174 л. - л. 141-155

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
12.
ДС67457

Бурдо, Алла Константиновна.
Разработка технологии стабилизированного свекольного криоконцентрата [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Бурдо Алла Константиновна ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 2000. - 196 л. - л. 167-179

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
13.
ДС72435

Гунько, Сергій Миколайович.
Комплексна мембранна технологія концентрування яблучного соку [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.17.18 / Гунько Сергій Миколайович ; Укр. акад. аграр. наук, Ін-т винограду і вина "Магарач". - Ялта, 2001. - 206 арк. - арк. 127-143

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
14.
ДС45636

Снежкин, Юрий Федорович.
Научные основы разработки ресурсосберегающих теплотехнологий производства фруктово-ягодных порошков [Текст] : дис... д-ра техн.наук:05.14.04 ; 05.18.12 / Снежкин Юрий Федорович ; АН Украины, Ин-т техн. теплофизики. - К., 1993. - 631 л.+ 235 л. прил. - л.:600-631
Две кн. единицы

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
15.
РА291629

Білоконь, Тетяна Іванівна.
Розробка технолоії пектинового концентрату та консервованих продуктів на його основі [Текст] : автореф.дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Білоконь Тетяна Іванівна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1995. - 24 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
16.
РА298371

Коваленко, Олена Олександрівна.
Розробка технології концентрування вишневого та абрикосового соків методом блочного виморожування [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Коваленко Олена Олександрівна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1997. - 18 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
17.
РА339592

Гіджеліцький, Віталій Миколайович.
Удосконалення технології концентрованого яблучного соку [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Гіджеліцький Віталій Миколайович ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2005. - 19 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
18.
РА326321

Деркач, Ірина Валеріївна.
Технологія бета-каротинового концентрату та збагачених ним консервованих продуктів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Деркач Ірина Валеріївна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2003. - 18 с.: рис., табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
19.
РА326272

Москалюк, Інна Вікторівна.
Комплексна переробка яблук в консервовані продукти [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Москалюк Інна Вікторівна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 2003. - 15 с7: рис., табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
20.
РА362281

Маяк, Ольга Анатоліївна.
Удосконалення апарату для виробництва пастоподібних концентратів напоїв на основі овочевої сировини [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Маяк Ольга Анатоліївна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2008. - 19 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського