Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000561971<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Мурликіна Н. В. Використання емульгаторів у технологіях м'ясних продуктів / Н. В. Мурликіна, М. О. Янчева // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2014. - № 6/10. - С. 44-49. - Бібліогр.: 15 назв. - укp.Теоретично обгрунтовано роль емульгаторів в утворенні стабільних м'ясних емульсій. Зроблено аналітичний огляд українського ринку харчових емульгаторів для м'ясних продуктів і визначено передумови створення вітчизняних емульгаторів із поліпшеним складом і властивостями. Експериментально доведено ефективність використання у технології м'ясних посічених виробів розроблених емульгаторів ацилгліцеринної природи, які забезпечують одержання продукції зі стабільними показниками якості. Індекс рубрикатора НБУВ: Л924.3-5
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж24320 Пошук видання у каталогах НБУВ Повний текст Наукова періодика України Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|