РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (21)Автореферати дисертацій (3)
Пошуковий запит: (<.>U=Л924.3$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 33
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Погожих М. І. Технологія м'ясних січених виробів, збагачених гемовим залізом. — 2007 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
2.

Москаленко О. В. Технологія білкового напівфабрикату з колагенвмісної сировини для м'ясних січених виробів : автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.16. — Х., 2008
3.

Серік М. Л. Технологія композиції мінерально-білково-жирової та м'ясних січених виробів з її використанням : автореф. дис... канд. техн. наук. — Х., 2008
4.

Кандалей О. В. Технологія м'ясних кулінарних виробів функціонального призначення з використанням фукусів : Автореф. дис... канд. техн. наук. — К., 2007
5.

Пересічна С. М. Товарознавча оцінка кров'яних ковбас та м'ясних кулінарних виробів з використанням чорного харчового альбуміну : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.15. — К., 2000
6.

Коцюмбас І. Я. Експертиза напівфабрикатів м'ясних та мясо-рослинних січених мікроструктурним методом : метод. рек. — Л.: Афіша, 2011
7.

Головко М. П. Наукове обгрунтування розробки білково-мінерального комплексу для використання в технології м'ясних посічених виробів. — 2011 // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту.
8.

Крижова Ю. П. Технологія виробництва котлет профілактичного призначення з водоростями цистозіра чорноморська та фукус. — 2010 // Харч. пром-сть.
9.

Ракша-Слюсарева О.  Якість м'ясних посічених напівфабрикатів функціонального призначення. — 2012 // Товари і ринки.
10.

Молоканова Л. В. Оптимізація складу м'ясних січених напівфабрикатів математичними методами. — 2012 // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту.
11.

Нечепуренко К. Б. Технологічні аспекти утворення структурованих емульсій у складі м'ясних січених виробів // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2014. - № 2/12.
12.

Літвінова І. О. Медико-біологічні дослідження рубаних м'ясних напівфабрикатів з комплексною добавкою "Мальтовин" // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2014. - № 2/12.
13.

Полупан В. В. Технологія м'ясних посічених виробів із використанням добавки білково-мінеральної : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16. — Харків, 2014
14.

Янчева М. А. Влияние эмульсионных систем криопротекторного действия на теплофизические характеристики мясных систем // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2014. - № 3/10.
15.

Мурликіна Н. В. Удосконалення технології м'ясних січених виробів шляхом використання емульгаторів ацилгліцеринної природи : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16. — Х., 2012
16.

Дроменко О. Б. Технологія напівфабрикатів м'ясних посічених заморожених з використанням емульсійних систем : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16. — Харків, 2014
17.

Мурликіна Н. В. Використання емульгаторів у технологіях м'ясних продуктів // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2014. - № 6/10.
18.

Мурликіна Н. В. Теорія та практика використання емульгаторів ацилгліцеринної природи у технологіях м'ясних виробів : монографія. — Харків: ХДУХТ, 2015
19.

Желєва Т. С. Технологія напівфабрикатів м'ясних посічених заморожених з використанням сумішей кріопротекторної дії : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16. — Харків, 2015
20.

Янчева М. О. Технологічні аспекти виробництва напівфабрикатів м'ясних посічених заморожених із використанням емульсійних систем : монографія. — Харків: ХДУХТ, 2015
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського