РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (356)Журнали та продовжувані видання (376)Автореферати дисертацій (38)Наукова періодика України (2)
Пошуковий запит: (<.>U=Л83$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 522
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Ковальов О. В. Реконструкція хлібопекарської печі ФТЛ-2. — 1999 // Наук. пр. Укр. держ. ун-ту харч. технологій.
2.

Лісовенко О. Т. Технологічне обладнання хлібопекарських і макаронних виробництв : Підруч. для студ. вищ. техн. закл. освіти. — К.: Наук. думка, 2000
3.

Задорожний І. М. Товарознавство продовольчих товарів. Зерноборошняні товари : Підруч. для студ. вищ. навч. закл. — Л.: Компакт ЛВ, 2004
4.

Юрчак В. Г. Оптимізація та вдосконалення технологічних процесів галузі : Конспект лекцій для студ. спец. 7.091702 "Технологія хліба, кондитер., макарон. виробів і харчоконцентратів" ден. форми навчання. — К., 2002
5.

Салухіна Н. Г. . — К., 2002 - (Сер. "Товарознавство").
6.

Дробот В. І. Технологія хлібопекарського виробництва : Підруч. — К.: Техніка, 2006
7.
Харчові технології - 2005 : Тези доп. міжнар. наук.-практ. конф., 12 - 14 жовт. 2005 р., Одеса. — О.: ТЭС, 2005
8.
Хлібопродукти - 2005 : Тези доп. V міжнар. наук.-практ. конф., 14 - 16 верес. 2005 р., Одеса. — О.: Вид. центр "ТЭС", 2005
9.
Вісник Львівської комерційної академії. — Л., 2007. — 178 с. - (Сер. товарозн.; Вип. 8).
10.

Лисюк Г. М. Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів : навч. посіб. — Суми: Унів. кн., 2009
11.

Невмитий В. О. Формальна модель автоматизованого організаційно-технологічного управління хлібопекарним виробництвом. — 2003 // Вестн. Херсон. гос. техн. ун-та.
12.

Цюпка С. С. Тістоготувальний агрегат. — 2004 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
13.

Зубченко В. С. Зміна ферментативної активності хлібопекарських дріжджів під дією магнітного поля. — 2004 // Харч. пром-сть.
14.

Полодюк В. С. Ефективність використання лецитину в хлібопеченні. — 2004 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
15.

Арсеньєва Л. Ю. Вплив різних носіїв селену на мікробіологічні процеси в напівфабрикатах хлібопекарського виробництва. — 2004 // Харч. пром-сть.
16.

Аксьонова І. В. Використання селенозбагачених дріжджів у хлібопекарському виробництві. — 2004 // Харч. пром-сть.
17.

Стабнікова О. В. Вибір режиму культивування хлібопекарських дріжджів на селеновмісному живильному середовищі. — 2004 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
18.

Масліков М. М. Аналіз структури споживання теплової енергії та палива на хлібозаводі. — 2004 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
19.

Дашкевич А. О. Алгоритм моделювання схеми дії механізму тістомісильної машини. — 2006 // Систем. технології.
20.

Бараболя О. В. Вплив мінеральних добрив на якість макаронних виробів залежно від попередників та норм висіву насіння ярої твердої пшениці. — 2007 // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад.
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського