Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000521504<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Янчева М. А. Влияние эмульсионных систем криопротекторного действия на теплофизические характеристики мясных систем / М. А. Янчева, Е. Б. Дроменко, В. А. Потапов, О. А. Гринченко // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2014. - № 3/10. - С. 34-39. - Библиогр.: 12 назв. - рус.Приведены результаты исследований теплофизических характеристик мясных систем на основе измельченного мяса говядины, свинины, жировых тканей и эмульсионных систем на основе животного белка в процессе замораживания - размораживания. Полученные результаты положены в основу при обосновании рецептурного состава и параметров технологического процесса производства мясных рубленых замороженных полуфабрикатов с использованием эмульсионных систем. Індекс рубрикатора НБУВ: Л924.3
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж24320 Пошук видання у каталогах НБУВ
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|