РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000521504<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Янчева М. А. 
Влияние эмульсионных систем криопротекторного действия на теплофизические характеристики мясных систем / М. А. Янчева, Е. Б. Дроменко, В. А. Потапов, О. А. Гринченко // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2014. - № 3/10. - С. 34-39. - Библиогр.: 12 назв. - рус.

Приведены результаты исследований теплофизических характеристик мясных систем на основе измельченного мяса говядины, свинины, жировых тканей и эмульсионных систем на основе животного белка в процессе замораживания - размораживания. Полученные результаты положены в основу при обосновании рецептурного состава и параметров технологического процесса производства мясных рубленых замороженных полуфабрикатов с использованием эмульсионных систем.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л924.3

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж24320 Пошук видання у каталогах НБУВ 
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського