РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000379420<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Гайдай І.  
Фенольні сполуки продуктів переробки дерену / І. Гайдай // Товари і ринки. - 2012. - № 1. - С. 110-116. - Бібліогр.: 10 назв. - укp.

Доведено, що сік із плодів дерну володіє антиоксидантними властивостями завдяки наявності в ньому вільних фенольних сполук. Встановлено, що термічна обробка дерну з водою за співвідношення 1:1 протягом 48 год сприяє переходу антоціанів до екстракту й у порівнянні зі свіжовіджатим соком підвищує їх концентрацію в 25 разів.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л916

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж25522 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Повний текст  Наукова періодика України 
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського