Пошуковий запит: (<.>U=Л916$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 17
Представлено документи з 1 до 17
|
1. |
Кіптела Л. В. Наукове обгрунтування процесів і обладнання виробництва харчових напівфабрикатів з нетрадиційної плодоовочевої сировини : Автореф. дис... д-ра техн. наук : 05.18.12. — Х., 2005
|
2. |
Дібрівська Н. В. Технологія функціональних напівфабрикатів добавок із дикорослих ягід з використанням обробки в змінному електромагнітному полі : автореф. дис... канд. тех. наук : 05.18.16. — Х., 2009
|
3. |
Павлюк Р. Ю. Активація рослинних біологічно активних речовин фізичними методами : монографія. — Х., 2010 - (Нове в технології перероб. плодів).
|
4. |
Хомич Г. П. Використання дикорослої сировини для забезпечення харчових продуктів БАР : монографія. — Полтава: РВВ ПУСКУ, 2009
|
5. |
Капліна Т. В. Вплив електромагнітної обробки плодів шипшини, обліпихи та калини на фізико-хімічні показники екстрактів. — 2010 // Вост.-Европ. журн. передовых технологий.
|
6. |
Гайдай І. Фенольні сполуки продуктів переробки дерену. — 2012 // Товари і ринки.
|
7. |
Хомич Г. П. Фенольні сполуки дикорослих плодів і ягід: склад, властивості, зміни при переробці : монографія. — Полтава: ПУЕТ, 2013
|
8. |
Сімахіна Г. О. Обгрунтування вибору дикорослих ягід для отримання свіжозаморожених напівфабрикатів // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2013. - № 52.
|
9. |
Кудряшов А. І. Формування товарознавчих характеристик та розширення товарного асортименту продуктів із дикорослих ягід : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15. — Х., 2013
|
10. |
Хомич Г. П. Наукові основи технології переробки фруктово-ягідної дикорослої сировини : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.13. — О., 2012
|
11. |
Євчук Я. В. Удосконалення технології сушіння плодів глоду : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.13. — К., 2012
|
12. |
Сімахіна Г. О. Зміни біохімічних показників дикорослих ягід при заморожуванні // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2015. - 21, № 5.
|
13. |
Сімахіна Г. О. Отримання заморожених напівфабрикатів дикорослих ягід зі щільною покривною тканиною // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2016. - 22, № 3.
|
14. |
Сімахіна Г. О. Біокомплекс дикорослої сировини як компонент функціональних продуктів для спецконтингентів // Харч. пром-сть. - 2017. - № 19.
|
15. |
Sydora N. V. The technological aspects for complex processing of hawthorn fruits // Вісн. фармації. - 2018. - № 2.
|
16. |
Сімахіна Г. О. Ефективність використання кріопротекторів при заморожуванні дикорослих і культивованих ягід // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2017. - 23, № 3.
|
17. |
Zahorulko A. Improved rotary film evaporator for concentrating organic fruit and berry puree // Eastern-Europ. J. of Enterprise Technologies. - 2021. - № 4/11.
|