РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (15)Автореферати дисертацій (2)
Пошуковий запит: (<.>U=Л916$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 17
Представлено документи з 1 до 17
1.

Кіптела Л. В. Наукове обгрунтування процесів і обладнання виробництва харчових напівфабрикатів з нетрадиційної плодоовочевої сировини : Автореф. дис... д-ра техн. наук : 05.18.12. — Х., 2005
2.

Дібрівська Н. В. Технологія функціональних напівфабрикатів добавок із дикорослих ягід з використанням обробки в змінному електромагнітному полі : автореф. дис... канд. тех. наук : 05.18.16. — Х., 2009
3.

Павлюк Р. Ю. Активація рослинних біологічно активних речовин фізичними методами : монографія. — Х., 2010 - (Нове в технології перероб. плодів).
4.

Хомич Г. П. Використання дикорослої сировини для забезпечення харчових продуктів БАР : монографія. — Полтава: РВВ ПУСКУ, 2009
5.

Капліна Т. В. Вплив електромагнітної обробки плодів шипшини, обліпихи та калини на фізико-хімічні показники екстрактів. — 2010 // Вост.-Европ. журн. передовых технологий.
6.

Гайдай І.  Фенольні сполуки продуктів переробки дерену. — 2012 // Товари і ринки.
7.

Хомич Г. П. Фенольні сполуки дикорослих плодів і ягід: склад, властивості, зміни при переробці : монографія. — Полтава: ПУЕТ, 2013
8.

Сімахіна Г. О. Обгрунтування вибору дикорослих ягід для отримання свіжозаморожених напівфабрикатів // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2013. - № 52.
9.

Кудряшов А. І. Формування товарознавчих характеристик та розширення товарного асортименту продуктів із дикорослих ягід : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15. — Х., 2013
10.

Хомич Г. П. Наукові основи технології переробки фруктово-ягідної дикорослої сировини : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.13. — О., 2012
11.

Євчук Я. В. Удосконалення технології сушіння плодів глоду : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.13. — К., 2012
12.

Сімахіна Г. О. Зміни біохімічних показників дикорослих ягід при заморожуванні // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2015. - 21, № 5.
13.

Сімахіна Г. О. Отримання заморожених напівфабрикатів дикорослих ягід зі щільною покривною тканиною // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2016. - 22, № 3.
14.

Сімахіна Г. О. Біокомплекс дикорослої сировини як компонент функціональних продуктів для спецконтингентів // Харч. пром-сть. - 2017. - № 19.
15.

Sydora N. V. The technological aspects for complex processing of hawthorn fruits // Вісн. фармації. - 2018. - № 2.
16.

Сімахіна Г. О. Ефективність використання кріопротекторів при заморожуванні дикорослих і культивованих ягід // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2017. - 23, № 3.
17.

Zahorulko A. Improved rotary film evaporator for concentrating organic fruit and berry puree // Eastern-Europ. J. of Enterprise Technologies. - 2021. - № 4/11.
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського