Кордзая Н. Якість цільнозернового пшеничного хліба з використанням коренеплідних овочів / Н. Кордзая, М. Мардар // Товари і ринки. - 2012. - № 1. - С. 102-110. - Бібліогр.: 26 назв. - укp.Проведено оцінку якості цільнозернового пшеничного хліба з додаванням коренеплідних овочів (селери, петрушки, пастернаку) шляхом вивчення органолептичних показників, харчової та біологічної цінності, особливостей структури, показників безпечності та медико-біологічних властивостей. Розраховано комплексний показник якості нового виду хліба. Індекс рубрикатора НБУВ: Л837.2-3
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж25522 Пошук видання у каталогах НБУВ Повний текст Наукова періодика України
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|