Пошуковий запит: (<.>U=Л837.2$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 38
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Грищенко А. М. Удосконалення технології хліба з безглютенової сировини : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01. — К., 2011
|
2. |
Кордзая Н. Якість цільнозернового пшеничного хліба з використанням коренеплідних овочів. — 2012 // Товари і ринки.
|
3. |
Губеня В. О. Хлібобулочні вироби антианемічного призначення // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2012. - № 44.
|
4. |
Цуканова О. С. Розробка технології спеціального безбілкового хліба на основі полісахаридів рослинного і мікробного походження : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01. — Х., 2013
|
5. |
Ткачук Ю. М. Технологія хлібобулочних виробів, збагачених молочними білками : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01. — Київ, 2014
|
6. |
Місечко Н. О. Використання фруктози і лактулози в технології хлібобулочних виробів : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01. — Київ, 2014
|
7. |
Кравченко О. І. Удосконалення технології хлібобулочних виробів з використанням дієтичних добавок із зародків пшениці : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01. — Х., 2012
|
8. |
Нєміріч О. В. Аспекти технології хліба з використанням сушеної рослинної сировини // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2014. - № 2/12.
|
9. |
Кучерук З. І. Використання полісахаридів рослинного і мікробного походження в технології безбілкового хліба : монографія. — Харків, 2014
|
10. |
Савченко О. Фітодобавки на основі зелених паростків пшениці у хлібопекарському виробництві // Техн. науки та технології. - 2016. - № 1.
|
11. |
Medvid I. Influence of fermentative modification of rice flour starch on bread quality for patients with celiac disease // Ukr. Food J.. - 2017. - 6, № 4.
|
12. |
Колісниченко Т. О. Розробка профілактичних хлібобулочних виробів з використанням функціональної суміші // Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - 2016. - Вип. 179.
|
13. |
Буяльська Н. Використання кальцієвмісних добавок у виробництві хлібобулочних виробів функціонального призначення // Техн. науки та технології. - 2018. - № 1.
|
14. |
Михонік Л. А. Використання рисового борошна в технології безглютенового хліба // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2017. - 23, № 2.
|
15. |
Bilyk O. Studying the effect of sesame flour on the technological properties of dough and bread quality // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2018. - № 3/11.
|
16. |
Медведєва А. Технологія безглютенових булочних виробів // Товари і ринки. Сер. Техн. науки. - 2018. - № 4.
|
17. |
Шаніна О. М. Амінокислотний склад безглютенового парового хліба // Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - 2018. - Вип. 194.
|
18. |
Shevchenko A. Biochemical processes in the dough for diabetic bakery products, enriched with proteins and food fibers // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2018. - 24, № 2.
|
19. |
Михайлов В. М. Перспективи створення технологій оздоровчих хлібобулочних і кондитерських виробів на основі нетрадиційної рослинної сировини // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2018. - 24, № 6.
|
20. |
Бортнічук О. В. Хлібобулочні вироби геродієтичного призначення, збагачені вітаміном D // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2018. - 24, № 6.
|
| |