РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000379418<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Ракша-Слюсарева О.  
Якість м'ясних посічених напівфабрикатів функціонального призначення / О. Ракша-Слюсарева, В. Круль, І. Медведкова // Товари і ринки. - 2012. - № 1. - С. 95-101. - Бібліогр.: 16 назв. - укp.

Наведено результати органолептичної оцінки м'ясних посічених напівфабрикатів (пельменів) функціонального призначення, які містять дієтичну харчову домішку "Ріпак".


Індекс рубрикатора НБУВ: Л924.3

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж25522 Пошук видання у каталогах НБУВ 
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського