РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000379416<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Кравченко М.  
Структурно-механічні властивості прісного тіста з борошна пророщеного зерна пшениці / М. Кравченко, М. Криворучко, А. Антоненко // Товари і ринки. - 2012. - № 1. - С. 82-88. - Бібліогр.: 8 назв. - укp.

Наведено результати досліджень щодо можливості виробництва борошна із зерна пшениці, пророщеного у розчині морської харчової солі. Визначено структурно-механічні показники тістових мас зі збагаченого борошна з карагінаном, його раціональну концентрацію. Розроблено технологію прісного тіста, яка може використовуватися у виробництві борошняної кулінарної продукції підвищеної харчової цінності.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л830.2

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж25522 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Повний текст  Наукова періодика України 
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського