РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (37)Автореферати дисертацій (4)
Пошуковий запит: (<.>U=Л830.2$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 68
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Цюпка С. С. Тістоготувальний агрегат. — 2004 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
2.

Зубченко В. С. Зміна ферментативної активності хлібопекарських дріжджів під дією магнітного поля. — 2004 // Харч. пром-сть.
3.

Аксьонова І. В. Використання селенозбагачених дріжджів у хлібопекарському виробництві. — 2004 // Харч. пром-сть.
4.

Стабнікова О. В. Вибір режиму культивування хлібопекарських дріжджів на селеновмісному живильному середовищі. — 2004 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
5.

Дашкевич А. О. Алгоритм моделювання схеми дії механізму тістомісильної машини. — 2006 // Систем. технології.
6.

Литовченко І. М. Моделювання робочих процесів у тістомісильних машинах зі спіральними робочими органами. — 2006 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
7.

Литовченко І. М. Визначення раціональних параметрів первинного змішування компонентів в тістомісильних машинах. — 2008 // Харч. пром-сть.
8.

Литовченко І. М. Визначення раціональної конструкції тістомісильних машин шляхом комплексного моделювання робочих процесів. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
9.

Бондаренко Ю. В. Вплив глюкозно-фруктозного сиропу і мальтозної патоки на структурно-механічні властивості тіста. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
10.

Десик М. Г. Екструдування дріжджового тіста в неізотермічних умовах. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
11.

Теличкун Ю. С. Особливості екструдування виброженого тіста. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
12.

Козлов Г. Ф. Перспективные направления развития техники и технологии тестоприготовления в производстве мучных изделий. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
13.

Лісовенко О. Т. Тістомісильна машина для дискретної технології. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
14.

Дашкевич А. О. Геометричне моделювання схем дії планетарних тістомісильних машин : автореф. дис... канд. техн. наук. — К., 2008
15.

Стадник І. Я. Підвищення інтенсивності роботи тарілчастої тістомісильної машини безперервної дії : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.12. — К., 2005
16.

Козлова С. Г. Розробка прискореної технології дріжджового тіста з використанням мікробного екзополісахариду ксампану : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — Х., 2001
17.

Капліна Т. В. Розробка технології борошняних виробів з використанням дріжджів, що активовані у перемінному магнітному полі : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.16. — Х., 2001
18.

Янаков В. П. Обгрунтування параметрів і режимів роботи тістомісильної машини періодичної дії : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12. — Донецьк, 2011
19.

Стадник І. Я. Процеси та машини для замішування тіста : монографія. — Т., 2011
20.

Тесля О. Д. Удосконалення безопарного способу приготування тіста для виробництва хлібобулочних виробів : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01. — К., 2011
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського