РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000366774<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Герман М.М. 
Вплив мінеральних добрив і допосівної обробки насіння на формування фізичних властивостей тіста та хлібопекарські показники якості зерна пшениці м'якої озимої / М.М. Герман // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад. - 2012. - № 1. - С. 99-102. - Бібліогр.: 5 назв. - укp.

Наведено трьохрічні результати вивчення впливу мінеральних добрив і допосівної обробки насіння на формування фізичних властивостей тіста та хлібопекарських показників якості зерна пшениці м'якої озимої. За фізичними властивостями тіста можна відмітити суттєвий вплив допосівної обробки насіння регуляторами росту і бактеріальними препаратами на фоні удобрення N25P25K25, N50P50K50, N75P75K75, які характеризуються високими показниками стійкості, опірності та еластичності тіста, низьким ступенем розрідження і високою валориметричною оцінкою. Дослідженями встановлено, збільшення об'єму хліба завдяки допосівної обробки насіння поліміксобактерином (150 мл/т) і діазофітом (150 мл/т).


Індекс рубрикатора НБУВ: П212.103-44 + П212.103-43 + Л83-310.67

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж69944 Пошук видання у каталогах НБУВ 
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського