Герман М.М. Вплив мінеральних добрив і допосівної обробки насіння на формування фізичних властивостей тіста та хлібопекарські показники якості зерна пшениці м'якої озимої / М.М. Герман // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад. - 2012. - № 1. - С. 99-102. - Бібліогр.: 5 назв. - укp.Наведено трьохрічні результати вивчення впливу мінеральних добрив і допосівної обробки насіння на формування фізичних властивостей тіста та хлібопекарських показників якості зерна пшениці м'якої озимої. За фізичними властивостями тіста можна відмітити суттєвий вплив допосівної обробки насіння регуляторами росту і бактеріальними препаратами на фоні удобрення N25P25K25, N50P50K50, N75P75K75, які характеризуються високими показниками стійкості, опірності та еластичності тіста, низьким ступенем розрідження і високою валориметричною оцінкою. Дослідженями встановлено, збільшення об'єму хліба завдяки допосівної обробки насіння поліміксобактерином (150 мл/т) і діазофітом (150 мл/т). Індекс рубрикатора НБУВ: П212.103-44 + П212.103-43 + Л83-310.67
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж69944 Пошук видання у каталогах НБУВ
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|