РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000277020<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Дубова Г. Є. 
Використання центрифуг при виробництві соків та напоїв : монографія / Г. Є. Дубова, А. Т. Безусов; Полтав. ун-т спожив. кооп. України. - Полтава, 2007. - 85 c. - Бібліогр.: 155 назв. - укp.

Розглянуто особливості технології виробництва соків і напоїв профілактичного призначення з використанням методу центрифугування. Розкрито особливості збільшення соковіддачі сировини за допомогою комплексу мацеруючих ферментів солоду зерна. Проведено системний аналіз переваг центрифугування у порівнянні з пресовим способом. Доведено переваги способів попередньої обробки, що передбачають сильний механічний вплив.

Рассмотрены особенности технологии производства соков и напитков профилактического назначения с использованием метода центрифугования. Раскрыты особенности увеличения сокоотдачи сырья с помощью комплекса мацеровательных ферментов солода зерна. Проведен системный анализ преимуществ центрифугования в сравнении с прессовым способом. Доказаны преимущества способов предварительной обработки, предусматривающие сильное механическое влияние.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л961.9-5

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА725809 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського