РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000180285<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Погожих М. І. 
Технологія м'ясних січених виробів, збагачених гемовим залізом / М. І. Погожих, В. В. Євлаш, М. В. Міщенко // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2007. - № 20. - С. 31-33. - Бібліогр.: 3 назв. - укp.

Розроблено технологію м'ясних січених виробів із введенням харчової домішки "Гемовітал", що містить гемове залізо в легкозасвоюваній двовалентній формі, а також вивчено функціонально-технологічні властивості фаршів і готових виробів, проведено органолептичну оцінку показників якості готової продукції.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л924.3

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського