РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000044704<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Гончаренко Г. М. 
Розробка процесів безвідходної переробки томатних овочів на підприємствах харчування : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Г. М. Гончаренко; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2004. - 17 c. - укp.

Розроблено нові технологічні процеси безвідходної переробки томатних овочів на підприємствах харчування. Встановлено раціональні параметри та режими тонкодисперсного подрібнення томатів і солодкого перцю з використанням модернізованих робочих органів м'ясорубок. Визначено оптимальні конструктивно-експлуатаційні параметри різальних і транспортувальних органів м'ясорубок та розроблено їх модернізовані зразки. Обгрунтовано комплекс фізико-хімічних показників якості томатних овочів після тонкодисперсного подрібнення. Результати наукового дослідження впроваджено у виробництво.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л912.42 + Л961.5

Рубрики:

Шифр НБУВ: РА334101 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського