РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (19)Автореферати дисертацій (2)
Пошуковий запит: (<.>U=Л961.5$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 14
Представлено документи з 1 до 14
1.

Гончаренко Г. М. Розробка процесів безвідходної переробки томатних овочів на підприємствах харчування : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12. — Х., 2004
2.

Дубініна А. А. Оптимізація споживчих властивостей концентрованих томатопродуктів. — 2004 // Вестн. Херсон. гос. техн. ун-та.
3.

Мазуренко І. К. Технологічні аспекти асептичного консервування томатної пасти. — 2004 // Харч. пром-сть.
4.

Мазуренко І. К. Удосконалення технології виробництва концентрованих томатопродуктів : Автореф. дис... канд. техн. наук. — О., 2006
5.

Ольховська В. С. Вдосконалення якості концентрованих томатопродуктів в процесі їх виробництва : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15. — Х., 2009
6.

Василенко С. М. Теплообмін у плівкових течіях у роторно-плівкових апаратах із роторами спірального типу. — 2009 // Харч. пром-сть.
7.

Жукевич О.  Виробництво та споживання соусів в Україні. — 2012 // Товари і ринки.
8.

Нагорний О. Ю. Технологія соусів томатних капсульованих : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16. — Харків, 2014
9.

Дьяков О. Споживна цінність швидкозаморожених купажованих соків із м'якоттю // Товари і ринки. - 2014. - № 2.
10.

Нагорний О. Ю. Технологія соусів томатних капсульованих : монографія. — Харків: Іванченко І. С., 2015
11.

Tokar A. Combination of vegetable-fruit formulation composition for obtaining high quality products // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2018. - № 4/11.
12.

Применко В. Г. Технологія кетчупу, збагаченого селеном // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2020. - 26, № 5.
13.

Бендерська О. В. Дослідження структурно-механічних властивостей томатних соусів // Харч. пром-сть. - 2019. - № 26.
14.

Бендерська О. В. Удосконалення технології томатних соусів із додаванням пасти із насіння томатів : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.13. — Київ, 2019
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського