Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж74586/2014/7<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Освіта осіб з особливими потребами: шляхи розбудови
: наук. метод. зб..- Київ
Osvita osib z osoblyvymy potrebamy: shliakhy rozbudovy

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. З матеріалами науково-практичної on-line конференції "Реалізація інноваційних підходів у змісті Державного стандарту початкової загальної освіти для дітей з особливими освітніми потребами" 15 жовтня 2014 р.

  4. Висоцька А. М. Розроблення та впровадження оновленого змісту освітньої галузі "мови та літератури" у навчанні дітей з розумовою відсталістю. - C. 10-16.
  5. Чеботарьова О. В. Теоретико-методичні засади удосконалення змісту початкової освіти дітей із порушеннями опорно-рухового апарату. - C. 16-22.
  6. Трикоз С. В. Оновлення змісту освітньої галузі "природознавство" у почаковій ланці освіти дітей з розумовою відсталістю. - C. 22-28.
  7. Гіренко Н. А. Шляхи забезпечення засвоєння курсу соціально-побутового орієнтування учнями початкових класів. - C. 28-34.
  8. Малишевська І.А. Правове поле інклюзії. - C. 34-41.
  9. Компанець Н.М. Диференційоване навчання як необхідна умова інклюзіїдитини з ооп в загальноосвітнє середовище. - C. 41-51.
  10. Савчук Л. O. Проблеми моніторингу ефективності корекційної роботи та його зміст в діяльності сучасних освітніх закладів. - C. 51-58.
  11. Кульбіда С. В. На засадах гуманістичної педагогіки: жестова мова в освітньому процесі нечуючих. - C. 58-65.
  12. Адамюк Н.Б. Взаємозв’язок української жестової та словесної мов у навчанні молодших нечуючих школярів. - C. 65-72.
  13. Воробель Г. М. Впровадження державного стандарту початкової загальної освіти для дітей з особливими освітніми потребами: проблеми та шляхи розв’язання. - C. 72-77.
  14. Каменщук Т. Д. Рівнева шкала оцінювання засвоєння просторовою знаково – символічною системою знань дітьми з помірною та тяжкою розумовою відсталістю молодшого шкільного віку. - C. 78-83.
  15. Перепада О. М. Особливості психокорекційного впливу в роботі з дітьми з гіперактивним розладом та з дислексією. - C. 83-89.
  16. Гаяш О. В. Навчально-методичне забезпечення опанування інтегрованого курсу навчання грамоти розумово відсталими першокласниками за новою програмою. - C. 90-97.
  17. Родименко І. М. Іноваційні технології інклюзії в навчально-виховному процесі у багатопрофільному навчально-реабілітаційному ресурсно-методичному центрі корекційної роботи та інклюзивного навчання. - C. 98-102.
  18. Дмитрієва А. О., Житнюк Ю. В., Хаджи А. Ю. Бінарний урок української та англійської мови у початковій школі як ефективний метод різнобічного розвитку особистості. - C. 102-108.
  19. Багдасарян Ю. В., Пікінер А. С., Червинська Г. В. Педагогічна єдність як успішна складова у формуванні правильного зв’язного мовлення у дітей з вадами слуху. - C. 108-114.
  20. Літошко В. В., Літошко Е. Є., Шарай С. М. Міжпредметний зв’язок як запорука успіху в навчальному процесі дітей з тяжкими порушеннями мовлення. - C. 114-120.
  21. Осипян А. О., Авер’янова Т. В. Єдність підходів у мовленнєвій роботі з учнями вчителя та логопеда як запорука успіху в навчальному процесі дітей з тяжкими порушеннями мовлення. - C. 120-125.
  22. Глинська Н. Д., Івинська С. В., Зайцева В. О., Робота А. П. Міжпредметний зв’язок та елементи випереджаючого навчання як запорука успішного засвоєння програмового матеріалу дітьми з порушеннями слуху. - C. 125-131.
  23. Дмітрієва О. І., Боденчук О. В. Використання комп’ютерних технологій як засобу підвищення ефективності процесу навчання фізики дітей з порушеннями психофізичного розвитку. - C. 131-139.
  24. Кострікіна Г .В. Особливості педагогічного керівництва самопідготовкою в навчальних закладах для дітей з вадами слуху. - C. 139-149.
  25. Конончук І. Ю. Диференційований підхід у навчанні молодших школярів з комплексними вадами. - C. 149-155.
  26. Гуменюк І. В. Aмпліфікація розвитку дошкільників засобами оточуючого світу з використанням системи інтегрованих занять і інноваційних педагогічних технологій. - C. 155-163.
  27. Іваннікова Л. В. Деякі аспекти використання наочності на уроках математики для учнів початкових класів, що мають глибоку втрату слуху в поєднанні із ЗПР. - C. 163-170.
  28. Зарицька М. І. Формування словесної мови дітей дошкільного віку з вадами слуху. Можливість використання методики М. О.Зайцева. - C. 170-177.
2014
Вип. 7
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського