Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж72705/2019/3-4<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Вісник Чернівецького торговельно-економічного інституту
.- Чернівці. Економічні науки

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Вдовічена О. Г. Аналіз сучасного стану та перспективи розвитку української кондитерської галузі у вітчизняному та міжнародному вимірі. - C. 10-22.
  4. Пальчевич Г. Т., Петренко Л. М. Пріоритети та перспективи кредитування інвестиційно-інноваційної діяльності. - C. 23-35.
  5. Петренко М. М. Вплив трансформацій інституту ціноутворення на розвиток аграрного сектора України. - C. 36-47.
  6. Репушевська Ю. О. Безпечність харчової продукції: система ХАССП у харчовій промисловості. - C. 47-54.
  7. Тафій Н. Г. Застосування інновацій PROPTECH в розвитку регіональних ринків житлової нерухомості. - C. 55-67.
  8. Фаїзов А. В. Сучасні аспекти функціонування системи публічних закупівель в Україні. - C. 68-76.
  9. Гончаренко В. В., Пантелеймоненко А. О., Пожар А. А. Китай у глобальному індексі інновацій. - C. 77-85.
  10. Лучик В. Є., Королюк Ю. Г., Лучик М. В. Трансформація економіки інформації до економіки у смартфоні. - C. 86-95.
  11. Васильченко Л. С. Інноваційні можливості застосування маркетингових комунікацій підприємств в мережі Iнтернет. - C. 96-103.
  12. Вдовічен А. А., Саламаха О. В. Антикризове управління підприємствами торгівлі на основі інновацій. - C. 103-119.
  13. Данилюк І. П. Економічна та соціальна ефективність впровадження ресурсозберігаючих технологій харчової продукції. - C. 119-128.
  14. Жалба І. О. Застосування SMM з метою формування позитивного іміджу електромобілів. - C. 129-135.
  15. Круглянко А. В., Безродна С. М. Складові формування конкурентного середовища підприємства в умовах євроінтеграції. - C. 135-146.
  16. Чаплінський Ю. Б., Нікульча В. А. Методичний підхід до оцінювання ефекту взаємодії туристичного підприємства із споживачами та партнерами. - C. 146-161.
  17. Дрозд І. К. Контроль якості аудиту фінансової звітності великих підприємств, що становлять суспільний інтерес. - C. 162-174.
  18. Маначинська Ю. А., Євдощак В. І. Оцінка змін облікових концепцій в готельному господарстві: від античності до сучасності. - C. 175-193.
  19. Скрипник Н. В., Скрипник М. Є., Бурак І. О. Оптимізація структури активів підприємства: управлінський аспект. - C. 193-202.
  20. Вудвуд В. В. Вплив державного боргу на фінансову безпеку України. - C. 203-212.
  21. Лучик С. Д., Ткачук Х. Д., Шведик А. А. Кредитні і депозитні операції банків: вплив на фінансові результати. - C. 213-228.
  22. Табенська Ю. В. Повноваження державної аудиторської служби України в сфері публічних закупівель. - C. 229-237.
  23. Романюк Н. В. Практики зарубіжних країн в просторовій організації освітніх мереж. - C. 238-249.
  24. Stupak M. Fundamentals of scientific writing in english for junior students from non-linguistic higher educational establishments of Ukraine. - C. 249-259.
  25. Урсакій Ю. А. Інтрапренерство як форма управління людським капіталом в освітньому просторі. - C. 259-269.
2019
Вип. 3-4 (75-76)
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського