Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж24596/2009/7/4<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Український морфологічний альманах
: наук.-практ. журн..- Луганськ

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Оригінальні статті

  4. Білокобильська Д. В. Деякі показники гемостазу та їх динаміка в процесі лікування у хворих на пептичну виразку дванадцятипалої кишки у сполученні з гіпертонічною хворобою. - C. 3-4.
  5. Бука Г. Ю. Микроциркуляторные нарушения гастродуоденальной слизистой у больных с рецидивными язвами после органосораняющих операций осложненных кровотечением. - C. 5-7.
  6. Височин Є. В., Рачкаускас Г. С., Мулік Є. О., Рачкаускене І. Г., Коломієць А. А. Динаміка показників мікрогемоциркуляції та активності ферментів системи антиоксидантного захисту у підлітків з соматизованими депресивними розладами при застосуванні комбінації релаксилу та імуноплюсу. - C. 8-13.
  7. Ганчева О. В. Особенности возрастной динамики функциональной активности нейронов аркуатного ядра гипоталамуса у самцов крыс линии вистар. - C. 14-17.
  8. Гарник К. В. Динаміка функціональних і морфологічних показників мікрогемоциркуляції при неалкогольному стеатогепатиті у поєднанні з остеопорозом в періоді диспансерного спостереження при застосуванні сучасних комплексних препаратів. - C. 18-22.
  9. Гарник Т. П., Фролов В. М., Жданова М. П., Пересадін М. О. Фагоцитарна активність моноцитів та показники мікрогемодинаміки у хворих на грип при використанні засобів народної та нетрадиційної медицини. - C. 23-28.
  10. Губіна-Вакулік Г. І., Фесенко У. А., М'ясоєдов В. В. Морфологічна оцінка дії кетаміну та нейропротективних властивостей пірацетаму та сульфату магнію на нейрони гіпокампа у щурів. - C. 29-34.
  11. Гушул І. Я., Пересунько О. П. Експресія рецепторів естрогену та прогестерону у хворих на колоректальний рак. - C. 35-36.
  12. Журавльова Ю. П. Нові методики та пристрої для вивчення твердої оболони головного мозку людини. - C. 37-39.
  13. Іванова Л. М., Сидоренко Ю. В. Вплив комбінованого фітозасобу імупрету на цитокіновий профіль крові хворих на хронічне обструктивне захворювання легень в сполученні з неалкогольним стеатогепатитом в періоді медичної реабілітації. - C. 40-44.
  14. Івченко Д. В. Особливості гістологічної будови регенерату, що формується при пластиці кісткових дефектів гідроксилапатитними матеріалами, насиченими міддю або селеном. - C. 45-50.
  15. Климовицкий В. Г., Тяжелов А. А., Карпинский М. Ю., Суббота И. А., Бирук Мунсиф, Гончарова Л. Д. О воздействии мышц голени на голеностопный сустав. - C. 51-54.
  16. Ковешников В. Г., Косимхожиев М. И., Косимходжаев И. К. Влияние ампутации конечности на околонейронные сосуды хвостатого и чечевицеобразного ядер мозга у собаки. - C. 55-57.
  17. Компанієць К. М. Клінічні аспекти у хворих на ішемічну хворобу серця у сполученні з хронічним некалькульозним холециститом на фоні хелікобактеріозу. - C. 58-60.
  18. Кононов В. М. Вплив комбінації глутаргіну та артіхолу на активність ферментів системи антиоксидантного захисту у хворих на хронічний некалькульозний холецистит, поєднаний з ожирінням. - C. 61-64.
  19. Корольков О. І., Леонтьєва Ф. С., Туляков В. О. Зміни деяких біохімічних показників мінерального та сполучно–тканинного обміну в дітей з уродженим вивихом стегна. - C. 65-69.
  20. Кузнєцова Л. В., Фролов В. М., Пересадін М. О., Височин Є. В. Цитокіновий профіль крові та показники мікрогемодинаміки у хворих з синдромом хронічної втоми, поєднаним з хронічним безкам’яним холециститом при введенні поліоксидонію. - C. 70-75.
  21. Кузьменко Ю. Ю. Морфометричні зміни ниркового тільця у динаміці розвитку експериментального гіпотиреозу. - C. 76-79.
  22. Кутя С. А. Вікові особливості стану кальцій-фосфорного метаболізму у щурів, що піддавалися дії гравітаційних перевантажень. - C. 80-82.
  23. Лузин В. И., Верескун Р. В. Влияние имплантации в большеберцовую кость гидроксилапатитного материала ОК-015, легированного железом, на прочность плечевой кости. - C. 83-86.
  24. Овчаренко М. О., Сосін І. К., Пінський Л. Л., Решетнікова О. С., Зінченко О. В., Овчаренко Т. М. Електронно-мікроскопічні ознаки змін в тканині печінки у хворих на опіоїдну залежність, яка поєднана із хронічним гепатитом С. - C. 87-92.
  25. Омельчук В. П., Бруско А. Т. Система оцінки стану кульшового суглоба та нижньої кінцівки з наслідками травм та захворювань. - C. 93-99.
  26. Пастухова В. А. Електронномікроскопічне дослідження паренхіми яєчка інтактних статевозрілих щурів. - C. 100-102.
  27. Піскун Р. П. Ультраструктурна організація регенерату в різні терміни репаративного остеогенезу. - C. 103.
  28. Радіонова С. І., Рачкаускас Г. С. Оцінка ефективності комбінації поліоксидонію та імупрету в корекції мікрогемодинамічних порушень у хворих на шизофренію в періоді медичної реабілітації після перенесеного фебрильного нападу. - C. 104-108.
  29. Рачкаускас Г. С., Гарник Т. П., Фролов В. М., Пересадін М. О., Кутько І. І. Морфо-функціональні показники мікрогемодинаміки у хворих на параноїдну шизофренію з терапевтичною резистентністю при застосуванні комбінованого фітозасобу імупрету. - C. 109-113.
  30. Стаценко Е. А. Морфогенез белой пульпы селезенки половозрелых крыс после введения им бисфосфоната "Зомета". - C. 114-117.
  31. Суханова Л. А., Сорокина И. В., Омельченко О. А., Марковская Е. В. Иммуногистохимическая характеристика туберкулеза легких в зависимоcти от состояния соединительной ткани и степени туберкулезного воспаления. - C. 118-120.
  32. Тимошенко О. П., Піскун Р. П. Мікроскопія регенерату довгої кістки в різні стадії репаративного остеогенезу. - C. 121-122.
  33. Траилин А. В. Влияние исходного состояния трупной донорской почки на функцию почечного аллотрансплантата (ПАТ) в первый год после операции. - C. 123-126.
  34. Трет'якевич З. М., Козіна С. Ю., Височин Є. В., Мотузний А. І., Єгорова К. А., Мотузна І. В. Вплив глутаргіну на морфологічні та функціональні показники мікрогемоциркуляції при лікуванні підлітків, хворих на гострі респіраторні вірусні інфекції. - C. 127-130.
  35. Труфанов С. Ю. Функціональні та морфологічні показники мікрогемоциркуляції у хворих на хронічний пародонтит, сполучений з хронічною патологією гепатобіліарної системи. - C. 131-134.
  36. Фролов В. М., Пересадін М. О., Хомутянська Н. І., Сидорова В. С., Бикадоров В. І. Вплив глутаргіну в комбінації з артишоком екстрактом Здоров’я та ентеросорбцією на показники мікрогемоциркуляції та ліпопероксидації у підлітків, хворих на хронічний некалькульозний холецистит. - C. 135-138.
  37. Харченко В. В. Вплив комбінації ліпофлавону та цитраргініну на стан мікроциркуляторного русла хворих на неалкогольний стеатогепатит в поєднанні з гіпертонічною хворобою. - C. 139-142.
  38. Цигикало О. В. Соматовісцеральні кореляції сфінктерного апарату позапечінкових жовчних проток у третьому триместрі внутрішньоутробного розвитку людини. - C. 143-146.
  39. Чеботарьов Є. В. Стан мікрогемоциркуляції та показники перекисного окислення ліпідів у хворих на соматизовані депресивні розлади. - C. 147-149.
  40. Шаповалова І. О. Взаємозвязок між станом мікрогемодинаміки та цитокіновим профілем крові хворих на хронічний токсичний гепатит, сполучений з хронічним некалькульозним холециститом та ожирінням. - C. 150-153.
  41. Щербакова Н. Р., Андреева И. В., Виноградов А. А., Руденко Е. Ф. Анатомическая изменчивость формы и размеров запирательного отверстия. - C. 154-155.
2009
Т. 7
№ 4
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського