Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж24320/2023/1(11)<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Eastern-European journal of enterprise technologies
.- Харків
Shìdno-Êvropejsʹkij žurnal peredovih tehnologìj

  1. Титул.
  2. Content.
  3. Technology and equipment of food production

  4. Shingisov A., Alibekov R., Evlash V., Yerkebayeva S., Mailybayeva E., Tastemirova U. Creation of a methodology for determining the intensity of moisture evaporation within vacuum drying of fruits. - C. 6–14.
  5. Qin X., Samilyk M., Luo Y. Optimization of technical and technological indicators of kefir added with defatted sesame flour and rice bran. - C. 15–22.
  6. Velyamov S., Ospanov A., Tlevlessova D., Makeeva R., Tastanova R. Production of yogurt from goat and sheep milk with a fruit and berry concentrate. - C. 23–30.
  7. Nagovska V., Mykhaylytska O., Slyvka N., Bilyk O., Hachak Y. Influence of the biologically active supplement quot;Immunocortquot; on the production and quality of the quot;Mozzarella Ukrainianquot; cheese. - C. 31–40.
  8. Rudska N., Cherevko O., Pugach A., Ponomarenko N., Tesliuk H., Zakharchenko R., Postadzhiev A., Tytarenko N. Improvement of the manufacturing method of multi-component paste-like vegetable semi-finished products with a high degree of readiness. - C. 41–49.
  9. Tsykhanovska I., Tovma L., Lazarieva T., Blahyi O., Alexandrov A., Riabchykov M., Kaplun S., Rikunov O., Smahin O. Improving the quality of rye-wheat bread enriched with flour from extruded kernels of sunflower seeds for food supplies to military personnel. - C. 50–59.
  10. Liubych V., Novikov V., Pushka O., Pushka I., Cherchel V., Kyrpa M., Kolibabchuk T., Kirian V., Moskalets V., Moskalets T. Development of wheat bread recipe with pumpkin paste. - C. 60–68.
  11. Gurbanov N., Yusifova M., Tagiyev M., Nasrullayeva G., Kazimova İ. Determining the qualitative parameters of powder from the stalks of garden purslane (Portulaca oleracea L.) and its application in the production of functional bakery products. - C. 69–77.
  12. Abstract and References. - C. 78-92.
2023
№ 1(11) (121)
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського