Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж24320/2021/1(11)<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Eastern-European journal of enterprise technologies.- Харків Shìdno-Êvropejsʹkij žurnal peredovih tehnologìj- Титул, Contents.
- Оnishchenko V., Pak A. O., Goralchuk A., Shubina L., Bolshakova V., Inzhyyants S., Pak A. V., Domanova O. Devising techniques for reinforcing glued sausage casings by using different physical methods. - C. 6-13.
- Medvedkov Ye., Nazymbekova A., Tlevlessova D., Shaprov M., Kairbayeva A. Development of the juice extraction equipment: physico-mathematical model of the processes. - C. 14-24.
- Cherevko O., Mykhaylov V., Zahorulko A., Zagorulko A., Gordienko I. Development of a thermal-radiation single-drum roll dryer for concentrated food stuff. - C. 25-32.
- Savoiskyi O., Yakovliev V., Sirenko V. Determining the kinetic and energy parameters for a combined technique of drying apple raw materials using direct electric heating. - C. 33-41.
- Bayazitova M., Kekibaeva A., Baygazieva G., Askarbekov E., Zhamalova D. Analysis of the accumulation of amylolytic enzymes in triticale grain during malting process. - C. 42-50.
- Baiysbayeva M., Iskakova G., Izembayeva A., Batyrbayeva N., Dikhanbayeva F., Daribayeva G. Development of technology for macaroni products based on flour of grain crops and ion-zoned water. - C. 51-60.
- Samokhvalova O., Kucheruk Z., Kasabova K., Oliinyk S., Shmatchenko N. Effect of microbial polysaccharides on the quality indicators of protein-free and gluten-free products during storage. - C. 61-68.
- Kozheshkurt V., Ivanov Ie., Antonenko Ye., Katrich V., Bozhkov A., Gromovoy T. Devising an express method for estimating the quality of colostrum and its components based on electrical conductivity. - C. 69-77.
- Abstract and References. - C. 78-92.
| 2021 | | № 1(11) (109)
|
|
|
|