Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж24320/2020/4(11)<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Eastern-European journal of enterprise technologies
.- Харків
Shìdno-Êvropejsʹkij žurnal peredovih tehnologìj

  1. Титул, зміст.
  2. Biletska Y., Babenko V., Krivtsova A., Plotnikova R., Skyrda O., Ryzhkova Т. Substantiating the use of sprouted beans flour in the production of sour milk products based on goat milk. - C. 6-13.
  3. Belemets T., Radzievskaya I., Yushchenko N., Kuzmyk U. Determining the efficiency of using egg products for the stabilization of emulsion when making milk-containing curds-based products. - C. 14-23.
  4. Polishchuk G., Breus N., Shevchenko I., Gnitsevych V., Yudina T., Nozhechkina-Yeroshenko G., Semko T. Determining the effect of casein on the quality indicators of ice cream with different fat content. - C. 24-30.
  5. Sagdat Таzhibayeva, Bakyt Тyussyupova, Inabat Khamitova, Zhexenbek Toktarbay, Kuanyshbek Мusabekov, Gulnur Daribayeva Stabilization of melon cloudy juice with biopolymer agar. - C. 31-38.
  6. Tkachenko A., Syrokhman I., Skrypnyk V., Birta G., Burgu Y. Development of wafers with fillings made from organic raw materials with improved consumer properties. - C. 39-45.
  7. Pasichnyi V., Shevchenko O., Khrapachov О., Marynin А., Radzievska I., Matsuk Y., Geredchuk A., Kuligin M. Substantiating the optimized shelf life of pasteurized sausages with the elements of active packaging. - C. 46-54.
  8. Sytnik N., Kunitsia E., Mazaeva V., Chernukha A., Bezuglov O., Bogatov O., Beliuchenko D., Maksymov A., Popov M., Novik I. Determination of the influence of natural antioxidant concentrations on the shelf life of sunflower oil. - C. 55-62.
  9. Deynichenko G., Guzenko V., Dmytrevskyi D., Chervonyi V., Omelchenko O., Horielkov D., Melnik O., Korolenko O. Developing a technique for the removing of a gel layer in the process of membrane treatment of pectin extract. - C. 63-69.
  10. Zahorulko An., Zagorulko A., Yancheva M., Dromenko O., Sashnova M., Petrova K., Polozhyshnikova L., Budnyk N. Improvement of the continuous "pipe in pipe" pasteurization unit. - C. 70-75.
  11. Abstract and References. - C. 76-90.
2020
№ 4(11) (106)
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського