Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж24320/2020/3(11)<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Eastern-European journal of enterprise technologies
.- Харків
Shìdno-Êvropejsʹkij žurnal peredovih tehnologìj

  1. Title, content.
  2. Kasabova K., Sabadash S., Mohutova V., Volokh V., Poliakov A., Lazarieva T., Blahyi O., Radchuk O., Lavruk V. Improvement of a scraper heat exchanger for pre-heating plant-based raw materials before concentration. - C. 6-12.
  3. Samilyk M., Helikh A., Bolgova N., Potapov V., Sabadash S. The application of osmotic dehydration in the technology of producing candied root vegetables. - C. 13-20.
  4. Gnitsevych V., Yudina T., Honchar Y., Vasylieva O., Diachuk L. Validation of emulsifying properties of semi-finished product based on low-lactose milk whey. - C. 21-29.
  5. Deinychenko G., Zolotukhina I., Skrynnik V., Fedak N., Tkachyk S., Kravchenko T., Kravchenko K., Deinychenko L., Pavliuchenko O., Furmanova Y. Survey of complex influence of physico-chemical and technological parameters on the process of milk-egg co-precipitate obtaining. - C. 30-37.
  6. Bozhko N., Pasichnyi V., Marynin А., Tischenko V., Strashynskiy I., Kyselov O. The efficiency of stabilizing the oxidative spoilage of meat-containing products with a balanced FAT-acid composition. - C. 38-45.
  7. Biletska Y., Djukareva G., Ryzhkova Т., Kotlyar О., Khaustova Т., Andrieieva S., Bilovska O. Substantiating the use of germinated legume flour enriched with iodine and selenium in the production of cooked-smoked sausages. - C. 46-54.
  8. Liubych V., Novikov V., Zheliezna V., Prykhodko V., Petrenko V., Khomenko S., Zorunko V., Balabak O., Moskalets V., Moskalets T. Improving the process of hydrothermal treatment and dehulling of different triticale grain fractions in the production of groats. - C. 55-65.
  9. Papchenko V., Matveeva T., Bochkarev S., Belinska A., Kunitsia E., Chernukha A., Bezuglov O., Bogatov O., Polkovnychenko D., Shcherbak S. Development of amino acid balanced food systems based on wheat flour and oilseed meal. - C. 66-76.
  10. Kaprelyants L., Trufkati L., Pozhitkova L., Shpyrko T., Shvets N. Biotechnological aspects of obtaining fermented soybean products with increased phytoestrogenic activity. - C. 77-88.
  11. Abstract and References. - C. 89-104.
2020
№ 3(11) (105)
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського