Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж24320/2020/3(11)<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Eastern-European journal of enterprise technologies.- Харків Shìdno-Êvropejsʹkij žurnal peredovih tehnologìj- Title, content.
- Kasabova K., Sabadash S., Mohutova V., Volokh V., Poliakov A., Lazarieva T., Blahyi O., Radchuk O., Lavruk V. Improvement of a scraper heat exchanger for pre-heating plant-based raw materials before concentration. - C. 6-12.
- Samilyk M., Helikh A., Bolgova N., Potapov V., Sabadash S. The application of osmotic dehydration in the technology of producing candied root vegetables. - C. 13-20.
- Gnitsevych V., Yudina T., Honchar Y., Vasylieva O., Diachuk L. Validation of emulsifying properties of semi-finished product based on low-lactose milk whey. - C. 21-29.
- Deinychenko G., Zolotukhina I., Skrynnik V., Fedak N., Tkachyk S., Kravchenko T., Kravchenko K., Deinychenko L., Pavliuchenko O., Furmanova Y. Survey of complex influence of physico-chemical and technological parameters on the process of milk-egg co-precipitate obtaining. - C. 30-37.
- Bozhko N., Pasichnyi V., Marynin А., Tischenko V., Strashynskiy I., Kyselov O. The efficiency of stabilizing the oxidative spoilage of meat-containing products with a balanced FAT-acid composition. - C. 38-45.
- Biletska Y., Djukareva G., Ryzhkova Т., Kotlyar О., Khaustova Т., Andrieieva S., Bilovska O. Substantiating the use of germinated legume flour enriched with iodine and selenium in the production of cooked-smoked sausages. - C. 46-54.
- Liubych V., Novikov V., Zheliezna V., Prykhodko V., Petrenko V., Khomenko S., Zorunko V., Balabak O., Moskalets V., Moskalets T. Improving the process of hydrothermal treatment and dehulling of different triticale grain fractions in the production of groats. - C. 55-65.
- Papchenko V., Matveeva T., Bochkarev S., Belinska A., Kunitsia E., Chernukha A., Bezuglov O., Bogatov O., Polkovnychenko D., Shcherbak S. Development of amino acid balanced food systems based on wheat flour and oilseed meal. - C. 66-76.
- Kaprelyants L., Trufkati L., Pozhitkova L., Shpyrko T., Shvets N. Biotechnological aspects of obtaining fermented soybean products with increased phytoestrogenic activity. - C. 77-88.
- Abstract and References. - C. 89-104.
| 2020 | | № 3(11) (105)
|
|
|
|