Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж24320/2020/2(11)<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Eastern-European journal of enterprise technologies
.- Харків
Shìdno-Êvropejsʹkij žurnal peredovih tehnologìj

  1. Title, Content.
  2. Kakimov A., Kabdylzhar B., Yessimbekov Zh., Suychinov A., Baikadamova A. Identifying patterns in the effect exerted by a cooling process and the fine grinding modes on the qualitative indicators of a meat and bone paste. - C. 6-12.
  3. Grynchenko N., Tishchenko О., Grynchenko O., Pyvovarov P. Devising the technological principles for making a granulated filler obtained through ionotropic gelation. - C. 13-23.
  4. Pusik L., Pusik V., Postnova О., Safronska I., Chervonyi V., Mohutova V., Kaluzhnij А. Preservation of winter garlic depending on the elements of postharvest treatment. - C. 24-32.
  5. Tvorogova А., Shobanova T., Landikhovskaya A., Sitnikova P., Gurskiy I. Nucleation intensification in the ice cream production. - C. 33-38.
  6. Zahorulko An., Zagorulko Al., Kasabova K., Shmatchenko N. Improvement of zefir production by addition of the developed blended fruit and vegetable pasteinto its recipe. - C. 39-45.
  7. Samilyk M., Helikh A., Ryzhkova T., Bolgova N., Nazarenko Y. Influence of the structure of some types of fillers introduced to the yogurt recipe on changes in its rheological indicators. - C. 46-51.
  8. Shydakova-Kameniuka O., Shkliaiev О., Samokhvalova О., Artamonova М., Stepankova G., Bolkhovitina O., Rogova A. Harnessing the technological potential of chia seeds in the technology of cream-whipped candy masses. - C. 52-60.
  9. Kovaliova O., Tchoursinov Yu., Kalyna V., Koshulko V., Kunitsia E., Chernukha A., Bezuglov O., Bogatov O., Polkovnychenko D., Grigorenko N. Identification of patterns in the production of a biologically-active component for food products. - C. 61-68.
  10. Abstract and References. - C. 69-78.
2020
№ 2(11) (104)
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського