Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж24320/2020/2(11)<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Eastern-European journal of enterprise technologies.- Харків Shìdno-Êvropejsʹkij žurnal peredovih tehnologìj- Title, Content.
- Kakimov A., Kabdylzhar B., Yessimbekov Zh., Suychinov A., Baikadamova A. Identifying patterns in the effect exerted by a cooling process and the fine grinding modes on the qualitative indicators of a meat and bone paste. - C. 6-12.
- Grynchenko N., Tishchenko О., Grynchenko O., Pyvovarov P. Devising the technological principles for making a granulated filler obtained through ionotropic gelation. - C. 13-23.
- Pusik L., Pusik V., Postnova О., Safronska I., Chervonyi V., Mohutova V., Kaluzhnij А. Preservation of winter garlic depending on the elements of postharvest treatment. - C. 24-32.
- Tvorogova А., Shobanova T., Landikhovskaya A., Sitnikova P., Gurskiy I. Nucleation intensification in the ice cream production. - C. 33-38.
- Zahorulko An., Zagorulko Al., Kasabova K., Shmatchenko N. Improvement of zefir production by addition of the developed blended fruit and vegetable pasteinto its recipe. - C. 39-45.
- Samilyk M., Helikh A., Ryzhkova T., Bolgova N., Nazarenko Y. Influence of the structure of some types of fillers introduced to the yogurt recipe on changes in its rheological indicators. - C. 46-51.
- Shydakova-Kameniuka O., Shkliaiev О., Samokhvalova О., Artamonova М., Stepankova G., Bolkhovitina O., Rogova A. Harnessing the technological potential of chia seeds in the technology of cream-whipped candy masses. - C. 52-60.
- Kovaliova O., Tchoursinov Yu., Kalyna V., Koshulko V., Kunitsia E., Chernukha A., Bezuglov O., Bogatov O., Polkovnychenko D., Grigorenko N. Identification of patterns in the production of a biologically-active component for food products. - C. 61-68.
- Abstract and References. - C. 69-78.
| 2020 | | № 2(11) (104)
|
|
|
|