Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж24320/2019/4(11)<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Eastern-European journal of enterprise technologies
.- Харків
Shìdno-Êvropejsʹkij žurnal peredovih tehnologìj

  1. Title, content.
  2. Grek O., Tymchuk A., Tsygankov S., Savchenko O., Ovsiienko K., Ochkolyas О. Study of dietary fiber properties in dairy mixes containing modified fat compositions. - C. 6-13.
  3. Tishchenko О., Pyvovarov Y., Grynchenko N., Stepankova G. Development and substantiation of the technology for producing structured olives containing the encapsulated olive oil. - C. 14-21.
  4. Lebedenko T., Kozhevnikova V., Kotuzaki O., Novichkova T. Determining the efficiency of spontaneous sourdough for stabilizing the quality of bread products in bakeries and catering enterprises. - C. 22-35.
  5. Kovalchuk K., Ozumok H., Mariychuk R., Gyrka O., Bodak M., Palko N., Davydovych O., Tkachenko A., Huba L. Studying consumer properties of the developed cupcakes using non-traditional raw materials. - C. 36-45.
  6. Bondarenko Yu., Mykhonik L., Bilyk O., Kochubei-Lytvynenko O., Andronovich G., Hetman I. The use of golden flax seeds and oats sourbread in the production of wheat bread. - C. 46-55.
  7. Dzyundzya O., Burak V., Ryapolova І., Voievoda N., Shinkaruk M., Antonenko А., Brovenko Т., Tolok G., Kryvoruchko M., Mihailik V. Establishing the effect of eggplant powders on the rheological characteristics of a semi-finished product made from liver pate masses. - C. 56-63.
  8. Daribayeva G., Magomedov G., Iztaev B., Zhexenbay N., Tyussyupova B. Preparation of triticale flour by ion-ozone treatment for pasta quality improvement. - C. 64-73.
  9. Chalaya O., Nanka А., Paliy A., Nagornij S., Chalyi O. Study of quality indicators for meat raw materials and the effectiveness of a protective technological method under conditions of different content of heavy metals in a pig diet. - C. 74-81.
  10. Abstract and References. - C. 82-92.
2019
№ 4(11) (100)
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського