Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж24302/2022/3-4<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Сучасне птахівництво
: наук.-вироб. журн..- Київ

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Інформація

  4. Новини АПК. - C. 2-3.
  5. Технологія

  6. Кучмістов В. О. Продуктивність курей за утримання на певних ярусах кліткових батарей. - C. 4-9.
  7. Ветеринарія

  8. Карасенко А. Ю., Передера С. Б. Фітонцидні властивості рослин щодо грибів роду Aspergillus. - C. 10-15.
  9. Цікава орнітологія

  10. Омельчук Д. Птахи перемагають війну… і Україна переможе!. - C. 16-17.
  11. Ветеринарія

  12. Чечет О. М., Коваленко В. Л., Кравцова О. Л., Гайдей О. С., Мусієць І. В. Вплив пробіотиків на склад мікрофлори кишечника курчат-бройлерів. - C. 18-23.
  13. Якість продукці

  14. Олексієнко І. С., Чечет О. М., Гайдей О. С., Шевченко Л. В., Кравцова О. Л. Фальсифікація пельменів курятиною. - C. 24-28.
  15. Із зарубіжних публікацій

  16. Хардин Е., Кастро Ф. Л. С., Ким В. К. Повреждения килевой костиу яичных кур: частота повреждений в зависимости от различных систем содержания, значение и потенциальные решения. - C. 29.
  17. Алагавани М., Эльнес С. С., Фараг М. Р. Использование лакрицы (Glycyrrhiza glabra) в кормлении птиц: общее влияниена продуктивность, качество тушки и мяса. - C. 29.
  18. Це цікаво

  19. Каркач П. М., Машкін Ю. О., Фесенко В. Ф. Кросворд із термінами та визначеннями з птахівництва: вивід, виводимість.... - C. 30-31.
  20. Запрошуємо на навчання!. - C. 32.
2022
№ 3-4 (232-233)
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського