Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж16748/2012/10/4<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Медична гідрологія та реабілітація
: наук.-прак. журн..- Трускавець

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Оригінальні статті

  4. Подольський О. В. Ефективність заходів психофізичної реабілітації пацієнтів з стрес-асоційованою есенциальною артеріальною гіпертензією з використання магніто-лазерної терапії, аудіовізуальної стимуляції та кінезіотерапії.
  5. Горбенко В. О. Ефективність корекції гуморального та тканинного гомеостазу хворих на гіпертонічну хворобу з використанням гірудо- та апітерапії.
  6. Алексєєнко Н. О., Ярошенко Н. О., Гуща С. Г. Корекція стрес-індукованих порушень функціонального стану нирок щурів природними маломінералізованими мінеральними водами України.
  7. Філіпюк А. Л., Скорейко Н. С. Предиктори виживання пацієнтів похилого віку з хронічною ІХС.
  8. Скляров Є. Я., Махер М. Деякі аспекти діагностики НПЗП-гастропатій.
  9. Горицький В. М., Лаповець Л. Є. Динаміка змін цитокінів сироватки крові при застосуванні магнітного поля та препаратів пентоксилу в комплексній терапії запальних процесів щелепно-лицевої ділянки.
  10. Флюнт І. С., Філь В. М., Гребінюк О. В., Гребінюк О. І., Пономаренко Р. Б., Саф’яник Т. В., Попова В. І. Супутні зміни імунного статусу за різних варіантів впливу бальнеотерапії на курорті Трускавець на фізичну працездатність у жінок з ендокринно-гінекологічною патологією.
  11. Шиш А. М., Жуковська А. С., Мойбенко О. О. Омега-3 ПНЖК модулюють функціональний стан прооксидантно-антиоксидантної системи і попереджують набухання мітохондрій серця за умов експериментального цукрового діабету.
  12. Олейник С. М. Эффективность комплексного применения эндоназального электрофореза нейромидина и магнитотерапии у больных дисциркуляторной энцефалопатией І и ІІ ст..
  13. Кондратюк Є., Дідула Р., Блавацький Ю., Тригуба Л. Вивчення якості господарсько-питних вод міста Львова. Суть та актуальність проблеми.
  14. Суворов Н. П., Суворова И. Г. Концепции космотеории. Принципы гармонии и целостности в энергоинформационных системах (Сообщение 23).
  15. Козявкіна Н. В. Тиротропні ефекти біоактивної води Нафтуся у щурів-самок та їх метаболічний, нейроендокринний і імунний супроводи.
  16. Попович І. Л., Козявкіна Н. В. Метаболічний супровід тиротропних ефектів біоактивної води Нафтуся у жінок з гіпертрофією щитовидної залози.
  17. Дубкова Г. І., Ружило С. В., Чапля М. М. "Молодильний” ефект фітокомпозиції "Бальзам Трускавець” і супутні зміни параметрів нейроендокринної регуляції та газорозрядної візуалізації.
  18. Ружило С. В., Величко Л. М., Тимочко О. Б. Вплив бальнеотерапії на курорті Трускавець на масу тіла і його метаболічний акомпанемент.
  19. Лукович Ю. Р., Огородник І. О., Попель С. Л., Краєвий В. О. Зв’язки між параметрами артеріального тиску і варіабельності ритму серця та вплив на них бальнеотерапії на курорті Трускавець.
  20. Огляди

  21. Строй О. О. Епідеміологія та етіологія раку нирки.
  22. Радченко О. М., Філіпюк А. Л. Клінічне значення та характеристика параметрів ліпідного, вуглеводного метаболізму та структурно-функціональних параметрів серця під впливом стандартного лікування хворих на ішемічну хворобу серця та артеріальну гіпертензію, поєднаних з ожирінням.
  23. Ювілей

  24. Костянтин Дмитрович Бабов: До 60-річчя від дня народження.
2012
Т. 10
№ 4
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського